top of page

Dobrodošli

Mi smo marketing agencija vMEDIA sa 15 godina iskustva

Naše temeljne vrijednosti su dijeljenje znanja i smanjenje marketinških troškova

Surađujemo s brojnim medijima

O nama

Gossip logo bijeli.png

vMEDIA je one-stop marketing agencija, a Gossip u domeni moćan je SEO portal koji koristimo za podizanje brojnih brendova na Googleu.

Imamo 15 godina iskustva u praksi i puno znanja u svim marketinškim područjima: content marketing, SEO za Google i Bing, LinkedIn marketing, ažuriranje web stranica, web (re)dizajn, digitalni marketing, PR i odnosi s medijima, media buying, guerrilla eventi, video marketing, SMS kampanje, AI alati, eventi, press konferencije, dizajn, tisak, radio kampanje i bilboardi.

​Prednost rada s nama je što posao uvijek radimo profesionalno, u dogovoru s vama, poštujući sve rokove. Slušamo što želite postići i postižemo to za vas u share znanja i smanjenje troškova.

47.jpg

Naši najuspješniji projekti

Lufthansa group digital marketing

Lufthansa group digital marketing

Live event

Live event

Guerrila event

Guerrila event

Celebrity promotion

Celebrity promotion

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

ANA, LUFTHANSA

S Martinom je  zadovoljstvo raditi...ona uvijek daje kreativne ideje koje na kraju ispadnu pun pogodak. Najbolje od svega je što se dok radimo smijemo i zabavljamo, a pritom radimo i jako dobar posao

SANDRA, INSURANCE GROUP

Moj mozak je matematički, a kao predsjednik uprave nisam bila upoznata s digitalnim marketingom, a posebno sa Facebook i LinkedIn strategijama nastupa bankarskih i osiguravateljskih usluga. vMEDIA je posao odradila vrhunski, uz znatan rast tijekom 3 godine suradnje. Preporučila bih ih svima za suradnju, jer prije svega pristupaju na način da dijele znanje i rade detaljno, profesionalno i kvalitetno. Sa osmijehom na licu .

MARINELA, AVENUE MALL

Martina je bila naš glavni projekt manager 2 godine, od početka radova na otvaranju shopping centra i svih naših stotinjak trgovina do svečanog otvorenja. Bilo je tu puno prekovremenog rada i puno detalja koje je trebalo riješiti, puno marketinških 'rupa' i potrebe za razmišljanjem izvan okvira. Boljeg suradnika nismo mogli naći! Pozitivnost na najjače, rad na najjače, upornost na najjače i uspjeli smo oboriti sve rekorde prodaje već u prvim tjednima! Preporučam da joj se obratite!

Content marketingažuriranje web stranicepisanje tekstova za web i content B2B...doznajte više

Google Ads oglašavanje, Google oglasi, AdWords marketing i Google Ads B2B...doznajte više

Dizajn i redizajn web stranica u najpoznatijim programima, jednostavnim za vaše kasnije održavanje - ključ u ruke...doznajte više

B2B marketing i LinkedIn marketing na ogromnoj poslovnoj mreži...doznajte više

09

Foto marketing, profesionalno fotografiranje, video marketing, snimanje dronom...doznajte više

Kreiranje marketing strategije ili njeno nadopunjavanje. Privatne edukacije o marketingu...kontaktirajte nas za više informacija

SEO optimizacija, SEO usluge i SEO marketing za rast na Google (i Bing) pretraživačima...doznajte više

PR, objave u medijima i zakup medijskih objava po najpovoljnijim cijenama (media buying)...doznajte više

Vođenje društvenih mreža - Instagram, Facebook, YouTube, Tik Tok, LinkedIn i kreiranje Meta oglasa...doznajte više

Dizajn promotivnih materijala i povoljan tisak...nazovite nas za detalje

Organizacija evenata, press konferencije i guerrilla marketing...doznajte više

AI marketing i implementacija AI alata (umjetne inteligencije) u vaše poslovanje...doznajte više

Pokretanje i podizanje news portala određene tematike, koji će educirati javnost ili poslovne skupine o benefitima vaše ponude...kontaktirajte nas za više informacija

LinkedIn i marketing na socijalnim mrežama

Dok su Instagram, Facebook i You Tube najbolji za promociju brendova, LinkedIn poslovna mreža savršena je za osobni kontakt vas kao poduzetnika ili managera. Kroz nju vas možemo povezivati sa tvrtkama, koje će postati vaši ključni kupci. Brojnim smo poduzetnicima i direktorima pomogli da dosegnu nove networking razine kroz LinkedIn i ostvare ciljani višegodišnji profit.

web (re)dizajn, ažuriranje web stranica & SEO for Google

Nakon (re)dizajna web stranice, ostaje pitanje - tko će je ažurirati (SEO) novostima? Kupci su uvijek u potrazi, a Google preporučuje one koji se oko svog weba trude više. Dizajnom i ažuriranjem web stranica bavimo se više od 20 godina i možemo vam dati kompletan ključ u ruke: znanje programera, web dizajnera, SEO i digital stručnjaka, odnose s medijima, fotografa, snimatelja, pisca tekstova, prevoditelja, content managera, stručnjaka za LinkedIn B2B i socijalne mreže, sve na jednom mjestu.

Objave u medijima, PR, backlinkovi i media buying. Kada o vašim proizvodima i uslugama pišu mediji, rast povjerenja i prodaje među kupcima vidljiv je u roku nekoliko mjeseci. Ovo je jedno od najisplativinih mkt područja.

Guerrilla eventi na ulicama, press konferencije, organizacija evenata zatvorenih za javnosti i privatne edukacije o marketingu

B2B marketing najveći učinak ima na poslovnoj mreži LinkedIn, koja sve više zamjenjuje klasična okupljanja uživo. Na IN vas možemo povezati sa svim vašim ciljanim skupinama, koje će postati vaši ključni kupci.

Video marketing, fotografiranje, AI marketing, Google Ads oglašavanje i Meta Adsi, radio reklama, vanjsko oglašavanje, billboard marketing i dizajn svih promotivnih materijala uz povoljan tisak.

Područja u kojima vam možemo pomoći

BROJKE U POSLJEDNJIH 15 GODINA

Naši klijenti tijekom godina

clinisept.png
berlitz_edited.jpg
Lufthansa_logo_yellow_edited.png
0x0_edited.png
Erste-osiguranje-mijenja-naziv-u-Erste-o
HGK_Logo_edited.png
avenue mall.jpg
centar kaptol_edited.jpg
wine academy.png
vMEDIA_edited.png

Razgovarajmo

Slijedite naše marketinške savjete na LinkedInu, pročitajte marketing novosti na našem dnevnik.hr blogu i kontaktirajte nas za sastanak ili video poziv pun personaliziranih savjeta.

Bit će nam zadovoljstvo podijeliti znanje s Vama, pomoći vam doseći vaše zadane ciljeve i pokrenuti uspješne projekte pune potencijala

Martina Kocijan Gulan & vMEDIA Ltd. tim

  • LinkedIn
  • Whatsapp