top of page

VIBER I GOSSIP BILJEŽE ODLIČNE REZULTATE

Novi public chat u kojem se druži i razgovara tisuće ljudi

Portal Gossip postao je novi Viberov partner, a kroz grupu u koju se mogu uključiti baš svi, svakodnevno objavljuje zabavne lifestyle i vijesti o poznatima, te ankete koje jako vesele tisuće članova grupe. Nakon vijesti da su korisnici Vibera u 2021. godini ostvarili čak 300 milijuna poziva i slali 200 poruka u sekundi, stiže nam još jedna uzbudljiva novost iz tvrtke Rakuten Viber. Japanski kreatori ove popularne aplikacije za pametne telefone, besplatne poruke i pozive, u 2022. godini suradnju započinju sa Gossip vijestima, brzo rastućih domaćim portalom koji tisuće svojih čitatelja uveseljava vijestima o poznatima, kao i promocijskim pričama stotina kvalitetnih brendova.

Nevjerojatna je činjenica kako su ljubitelji Vibera na toj aplikaciji u samo godinu dana proveli više od 25 milijuna sati u glasovnim i video razgovorima, a njih 260 milijuna u svoje su poruke stavljali popularne stickere. Iz Rakuten Vibera također su poručili kako je Viber u 2021. proslavio 11 godina postojanja dosegnuvši više od milijardu instalacija na Android uređajima. U posljednjih godinu dana Viber je pokrenuo nekoliko odličnih partnerstava u Hrvatskoj, a svakako vrijedi izdvojiti SOS Dječje selo, Crveni križ i Hrabri telefon.


U Gossip public chatu možete sudjelovati u zabavnim anketama, tzv.pollsima, zabavnim vijestima iz svijeta poznatih i slavnih, korisnim lifestyle informacijama i brojnim zanimljivim temama. - Još sam pred nekoliko godina zamišljala kako bi bilo divno imati Viber public chat i svakodnevno u njemu kreirati gossip vijesti, a u 2022. ta je suradnja ostvarena u trenu. Nakon godina rada i truda u pokretanju news portala i osluškivanja onoga što čitatelji doista žele čitati, sve točkice su se posložile i krećemo u projekt punim jedrima i sa puno uzbuđenja! – poručila je Martina Kocijan Gulan, CEO Gossipa.

Uključite se odmah u popularnu grupu preko svog mobitela ili kompjutora na >> Gossip Viber grupni chat, a također ne zaboravite downloadati svoje zabavne Viber gossip stickere. Besplatni Gossip stickeri odlično pogađaju emocije i svakodnevne situacije u kojima se svi često nalazimo, a posebice kada smo u žurbi, kasnimo, želimo uzeti 5 minuta za razgovor sa dragom osobom, popričati o najnovijim vijestima i trendovima, ili samo dati do znanja kako se osjećamo vezano za neku temu. Zaštitna lica stickera su žene, koje na zabavan, opušten, duhovit i vrlo moderan način komuniciraju o svom lifestyleu i svakodnevnim aktivnostima. Vrijeme je za Gossip, vrijeme je za Trač party! Dobrodošli :)


Kommentare


bottom of page