top of page

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja portala Gossip

Ovom web stranicom upravlja Gossip. Posjetom naše web stranice i / ili kupnjom nečega od nas sudjelujete u našoj "Usluzi" i prihvaćate da se obvezujete sljedećim uvjetima i odredbama ("Uvjeti korištenja"). Pristupom ili korištenju bilo kojeg dijela web stranice, pristajete biti obvezani ovim Uvjetima pružanja usluge. Upotrebljavajući web stranice www.gossip-vijesti.com (u daljnjem tekstu PORTAL) dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima uporabe. Ako se ne slažete sa svim uvjetima ovog sporazuma, molimo vas da ne koristite navedeni internetski portal. Sve nove značajke ili alati koji su dodani u trenutnu trgovinu također su podložni Uvjetima usluge.

Newsletter

Newsletter se na e-mailove prijavljenih šalje jednom tjedno, osim u slučaju najave nekog važnog događaja ili vijesti, kada se šalje do max 2 puta. Sa newslettera se možete odjaviti u bilo kojem trenutku i ponovno prijaviti. Prijava i odjava jednostavne su i automatizirane. Vijesti koje šaljemo informativnog su karaktera i mogu uključivati reklame sponzora.

 

Ograničenja u upotrebi materijala

Materijali na web stranicama PORTALA zaštićeno su autorsko pravo tvrtke Kreativna Vjeverica d.o.o., Zagreb (u daljnjem tekstu DRUŠTVO) ili drugih pravnih osoba. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo DRUŠTVA ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ukoliko želite naše materijale koristiti u vlastite svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

 

Prenošenje sadržaja

Materijali sa PORTALA smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko navedete direktni izvor > www.gossip-vijesti.com (uključujući poveznicu odnosno link prema izvornom članku i obavezno navedeni autor: portal Gossip)

 

Vlasništvo baza podataka, licence (dozvole) i upotreba

DRUŠTVO je vlasnik PORTALA. DRUŠTVO i njegovi suradnici zadržavaju sva prava i, ovim ugovorom, niti jedno pravo intelektualnog vlasništva nije prenosivo. DRUŠTVO vam time dodjeljuje ne ekskluzivnu i neprijenosnu dozvolu za uporabu baza podataka na web stranicama PORTALA. Baze podataka se mogu upotrijebiti samo za uvid u informacije te za vađenje istih, u opsegu (razmjeru) opisanom u tekstu koji slijedi. Čitanjem ovog ugovora, obvezujete se na korištenje informacija iz baza podataka PORTALA, jedino za vašu privatnu uporabu i interne ciljeve – vašeg doma ili vašeg posla, uz što se podrazumijeva da to nije prodavanje ili posredovanje informacija, publiciranje, distribuiranje, prenošenje ili reproduciranje bilo kojeg dijela baze podataka (bilo direktno ili u sažetoj, selektivnoj ili tabeliranoj formi). Možete napraviti ograničeni broj kopija svakog outputa, u machine-čitajućoj formi ili u hard copy formi, što je dovoljno za gore spomenute dozvoljene ciljeve. Ništa ovdje spomenuto ne daje vam pravo kreiranja bilo kakvih baza podataka, direktorija ili hard copy publikacija – iz ili od baza podataka, niti za internu, niti za eksternu uporabu.

 

Jamstvo i odgovornost

DRUŠTVO se odriče svih jamstava, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. DRUŠTVO ne jamči da će funkcije sadržane u materijalima biti oslobođene grešaka, da će nepravilnosti biti ispravljene, kao ni da je server DRUŠTVA oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti. DRUŠTVO ne garantira ispravnost i točnost uporabe te rezultate uporabe materijala dostupnih na web stranicama PORTALA. Vi (a ne DRUŠTVO) preuzimate kompletne troškove svih potrebnih popravaka, servisiranja ili ispravljanja. Zakon koji je na snazi možda neće dopustiti isključenje impliciranih jamstava pa je moguće da se spomenuto isključenje ne odnosi na vas. Niti u jednom slučaju DRUŠTVO neće biti odgovoran za štete proizašle iz nemarne ili nestručne uporabe materijala na web stranicama PORTALA, čak i ako su DRUŠTVO ili njegovi autorizirani zastupnici bili upozoreni na mogućnost takvih šteta. Zakon možda ne dopušta ograničenja ili isključivanje odgovornosti za slučajne ili logične štete, pa je moguće da se ovo ograničenje ili isključenje ne odnosi na vas.

Informacije na web stranicama PORTALA pripremljene su profesionalno, pomno i stručno, no DRUŠTVO ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranicama PORTALA dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranicama PORTALA nije pružanje pravnih, financijskih ili poreznih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za kompanije. Usluge opisane na web stranicama PORTALA ponuđene su samo u pravnu nadležnost gdje mogu biti legalno ponuđene. Informacije na web stranicama PORTALA nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima DRUŠTVU. Svako pouzdanje u materijale na ovim stranicama na vlastiti je rizik. Pridržavamo pravo promjene sadržaja ove stranice u bilo koje vrijeme, ali nemamo obvezu ažurirati nikakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost nadzirati promjene na našem web mjestu.

 

Poveznice (linkovi) i obilježja, robne marke

DRUŠTVO kao jedini vlasnik web stranica PORTALA nije nužno povezan sa web stranicama čije su poveznice ovdje navedene i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo vama, kako bi pridonijeli praktičnosti uporabe PORTALA te im stoga pristupate uz vlastiti rizik. Postojanje poveznica za ostale web stranice te preporuke za određene proizvode, usluge ili publikacije koje nisu dio PORTALA te njegovih pomoćnih i pridruženih web stranica ne znači dopuštenje DRUŠTVA za njihovo korištenje.

Određena imena, grafike, obilježja robnih marki, ikone, dizajn, riječi, naslovi i fraze na PORTALU mogu činiti zaštitne znakove, imena ili znakove usluga DRUŠTVA ili njegovih zasebnih jedinica. Izlaganje zaštitnih znakova na PORTALU ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano i ilegalno (protupravno zakonima RH) kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ovog PORTALA može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.

 

Tajnost (povjerljivost) kodova, zaporki i informacija

Vašim pristupom na ovaj PORTAL, podrazumijeva se stroga povjerljivost i tajnost pretplatničkog koda, korisničkog imena, korisničkog ID-a, korisničke zaporke, te svih vama dostupnih informacije do kojih ste došli putem dobivene šifre za pristup web stranicama PORTALA. Zabranjeno je kopiranje ili bilo kakvo javno iznošenje takvih informacija. 

 

Ostalo

Ovaj ugovor o uvjetima uporabe odnosi se na svaki pristup PORTALU. DRUŠTVO kao jedini vlasnik PORTALA, zadržava pravo izmjene i ažuriranja ovog Ugovora – izdavanjem nove verzije dokumenta koja će biti važeća od datuma objavljivanja iste na ovoj web stranici. Svaki pristup informacijama na PORTALU bit će zasebna i diskretna transakcija. PORTAL i online trgovina Gossip nalaze se na sigurnoj platformi Wix, koja vam mogućuje mrežnu platformu za razmjenu informacija te e-trgovinu, koja vam prodaje navedene proizvode i usluge.

Gossip, online trgovina - uvjeti
gossip-vijesti.com uz ulogu informativnog i zabavnog PORTALA, ima i funkciju preprodaje proizvoda online. Cijene proizvoda izražene su u kunama i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene proizvoda podliježu promjenama do trenutka potvrde kupnje. Kupoprodajni ugovor zaključuje se u trenutku prijema plaćanja. Trošak dostave, provizije i dodatni troškovi ovise o cijeni naručenog proizvoda. Troškove carinjenja krajnji kupac plaća ako je potrebno. Carina se naplaćuje nakon što proizvod dođe do vas - krajnjeg kupca, pa stoga troškovi carinjenja nisu uključeni u ukupnu cijenu koju kao krajnji kupac plaćate za proizvode na svoj račun. Za proizvode dobavljača iz EU-a koji se koriste u osobne svrhe ne plaćaju se carine. Za proizvode izvan EU koji se koriste za osobne potrebe plaća se PDV i carina, a možda ćete imati i neke dodatne troškove. Troškovi carinjenja iznose oko 12% i ne bi vas ni u kojem trenutku smjeli pretjerano opteretiti. Pošiljke vrijednosti do 150 eura u kunskoj protuvrijednosti NE podliježu carini! Budite slobodni informirati se detaljnije na stranicama Carinske uprave.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta, potvrđujete da imate 18 ili više godina. Ako ste mlađi od 18 godina, koristite ovu stranicu samo pod nadzorom roditelja ili zakonskog staratelja. U skladu s uvjetima i odredbama ovog sporazuma, ovim putem vam daje ograničenu, opozivnu, neprenosivu i neekskluzivnu licencu za pristup i korištenje web mjesta prikazujući ga na vašem internetskom pregledniku samo u svrhu kupovine, a ne za bilo koju komercijalnu upotrebu ili upotrebu u ime bilo koje treće strane, osim ako to izričito dozvoli Gossip unaprijed. Svako kršenje ovog Ugovora rezultirat će momentalnim opozivom dozvole odobrene u ovom stavku bez prethodne obavijesti. Shvaćate da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekodirano i uključivati ​​(a) prijenose preko različitih mreža; i (b) izmjene kako bi se uskladile i prilagodile tehničkim zahtjevima priključnih mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek se šifriraju tijekom prijenosa preko mreže, putem sigurne usluge plaćanja putem PayPal-a. 


Cijene naših proizvoda kao i opisi, mogu se promijeniti bez prethodne najave. Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo putem interneta. Ti proizvodi ili usluge mogu imati ograničenu količinu i podliježu vraćanju ili zamjeni samo u skladu s našim pravilima povratka. Potrudili smo se što je točnije prikazati boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u trgovini. Ne možemo jamčiti da će prikaz bilo koje boje vašeg monitora biti točan. Pridržavamo si pravo, ali nismo dužni ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, zemljopisnoj regiji ili jurisdikciji. Pridržavamo pravo ograničiti količine proizvoda i usluga koje nudimo kao i prekinuti prodaju istih, u bilo kojem trenutku. Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluga, informacija ili drugog materijala koji ste kupili ili nabavili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.


Točnost informacija o naplati i računu
Pridržavamo si pravo odbiti bilo koju narudžbu koju nam pošaljete. Mi možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po narudžbi. U slučaju da napravimo promjenu ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskog broja koji je dostavljen u trenutku kada je narudžba napravljena. Slažete se da ćete pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje obavljene u našoj trgovini. Za više detalja, pogledajte Povrat i besplatne zamjene proizvoda.


Alati treće strane
Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane koje ne nadgledamo niti imamo kontrolu i ulaz. Prihvaćate i suglasni ste da pružamo pristup takvim alatima "onakav kakav je" i "kako je dostupan" bez ikakvih jamstava, izlaganja ili uvjeta bilo koje vrste i bez bilo kakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu neobaveznih alata treće strane. Svako korištenje opcijskih alata koji se nude putem web stranice u potpunosti je na vaš vlastiti rizik i na diskreciju te biste trebali osigurati da ste upoznati i odobravate uvjete pod kojima pružaju alati relevantnih dobavljača. U budućnosti možemo također ponuditi nove usluge i / ili mogućnosti putem web stranice. Veze treće strane na ovoj web stranici mogu vas preusmjeriti na web stranice trećih strana koja nisu povezana s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili procjenu sadržaja ili točnosti i ne jamčimo i nećemo imati nikakvu odgovornost ni za bilo koji materijal ili web stranice trećih strana, niti za bilo koji drugi materijal, proizvod ili uslugu trećih strana. Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu ili štetu koja se odnosi na kupnju ili upotrebu robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s bilo kojom web stranicom trećih strana.


Distribucija vaših materijala
Ako na naš zahtjev pošaljete određene konkretne prijave (na primjer, natječajne prijave) ili bez nas, pošaljete kreativne ideje, prijedloge, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo da su online, e-poštom, poštanskom poštom ili na neki drugi način (zajedno, "komentari"), suglasni ste da u bilo kojem trenutku, bez ograničenja, možemo uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji način koristiti bilo koji komentar koji nam nam pošaljete. Nismo i nemamo nikakvu obvezu (1) čuvati komentare u povjerenju; (2) platiti naknadu za bilo koji komentar; ili (3) odgovoriti na bilo kakve komentare. Mi možemo, ali nemamo obvezu, nadzirati, uređivati ​​ili uklanjati sadržaje za koje utvrdimo da smo po vlastitom nahođenju nezakoniti, uvredljivi, prijeteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opsceni ili na drugi način prigovorni ili krše intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete pružanja usluge ,

Stopiramo prevare

Slažete se da vaši komentari neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili drugo osobno ili vlasničko pravo. Nadalje se slažete da vaši komentari neće sadržavati klevetničke ili na drugi način nezakonite, nasilne ili opscene materijale, niti sadržavati računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da je netko drugi osim vas ili na drugi način zavesti nas ili treće strane u vezi s podrijetlom komentara. Vi ste odgovorni za sve komentare i podatke koje dajete i njihovu točnost. Ne preuzimamo odgovornost i ne preuzimamo odgovornost za komentare i podatke koje ste postavili i ostavili vi ili bilo koja treća strana. Uz ostale zabrane navedene u Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno vam je korištenje web stranice ili njenog sadržaja: (a) u bilo koje nezakonite svrhe; (b) kršiti zakone, lokalne propise i prava intelektualnog vlasništva, (c) uznemiravati, klevetati ​​ili diskriminirati na temelju spola, seksualne orijentacije, religije, etničke pripadnosti, rase, starosti, nacionalnog porijekla ili invaliditeta; (d) dostavljati neistinite ili pogrešne podatke; (e) prenositi online viruse i spamati; (f) prikupljati osobne podatake drugih. Pridržavamo pravo ukinuti vašu upotrebu Usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje od zabranjene uporabe.


Osobne informacije
Vaše dostavljanje osobnih podataka putem PORTALA i trgovine uređeno je našim Pravilima o privatnosti. Molimo pročitajte ih na označenom linku. Korištenjem ovog PORTALA i web trgovine, prihvaćate i Pravila o privatnosti u potpunosti.  Vi ste odgovorni za sav pristup i korištenje ove web stranice od strane svakoga tko vam je lozinku i identifikaciju izvorno dodijelio bez obzira na to da li je takav pristup i korištenje ove web stranice stvarno odobren od vas, uključujući, bez ograničenja, svu komunikaciju i prijenos i sve obveze (uključujući neograničeno financijske obveze) nastale takvim pristupom ili upotrebom. Vi ste jedini odgovorni za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti lozinke i identifikacije koja vam je dodijeljena. Morate odmah obavijestiti www.gossip-vijesti.com o neovlaštenom korištenju zaporke ili identifikacije ili bilo kojem drugom kršenju ili prijetnjama kršenju sigurnosti ove web stranice.


Oprostite nam moguće greške
Povremeno se na našoj web stranici ili u Službi mogu nalaziti informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove dostave proizvoda, vrijeme tranzita i dostupnost. Pridržavamo si pravo da ispravimo bilo kakve pogreške, netočnosti ili propuste te da promijenimo ili ažuriramo podatke ili otkažemo narudžbe ako su bilo koji podaci u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici netočni u bilo kojem trenutku bez prethodne najave (uključujući i nakon što ste predali narudžbu). Ne jamčimo da će vaša upotreba naše usluge biti neprekinuta, pravodobna, sigurna ili bez grešaka. Izričito se slažete da je vaša upotreba ili nemogućnost korištenja usluge na vaš jedini rizik. Usluga i svi proizvodi i usluge koji vam se isporučuju putem PORTALA (osim kako je to izričito navedeno) pružaju se "kakvi jesu" i "kako su dostupni" za vašu upotrebu, bez ikakvog jamstva na prodajnu kvalitetu.

Naši kontakti i podaci tvrtke
Imate li bilo kakva pitanja o Uvjetima naših usluga i prodaje proizvoda, kontaktirajte na na gossip@usa.com ili martina@kreativna-vjeverica.com 

Pravni podaci: Tvrtka - Creative Squirrel Ltd. (Kreativna Vjeverica d.o.o.). Adresa tvrtke Puškarićeva 42, 10 250 Lučko, Grad Zagreb, Hrvatska, Europa.

OIB: 00443618220, IBAN: HR5823600001102187337, Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080752948, Temeljni kapital u iznosu od 20.000 HRK

u cijelosti uplaćen, Član uprave: Marko Gulan

U svakom trenutku tu smo za vas, a možete nas kontaktirati i putem Hej! chat kućice na dnu PORTALA (lijevo dolje)

Nasmiješite se i opustite, zabavljajte u čitanju i uživajte u kupovini!

Let's Gossip together

bottom of page