top of page

Novi lider na čelu tvrtke Baumit Hrvatska

Siniša Komnenović, CEO Baumit Hrvatska

Baumit Hravstka
foto Baumit Hravstka

Tvrtka Baumit Hravstka, tržišni lider na području proizvodnje fasadnih sustava, objavljuje imenovanje

novog lidera s kojim planira učvrstiti svoju poziciju na čelu industrije. Siniša Komnenović preuzima ulogu

novog CEO-a tvrtke Baumit Hrvatska od 1.ožujka ove godine. S iznimnim iskustvom stečenim u vodećim naftnim kompanijama i kompanijama robe široke potrošnje (FMCG), Siniša Komnenović donosi sa sobom duboki uvid u različita tržišta, potrošačke navike i poslovne strategije koje obećavaju nastavak uspješnosti poslovanja tvrtke Baumit.

Baumit Hravstka

Svoju karijeru započeo je u uglednoj međunarodnoj tvrtki Procter & Gamble, gdje je kroz niz komercijalnih pozicija stekao temeljno razumijevanje tržišnih dinamika i potrošačkih trendova. Nakon

toga, kao Direktor prodaje za Hrvatsku i Sloveniju u tvrtki Pernod Ricard, Siniša Komnenović je uspješno vođenje timova i postizanje prodajnih ciljeva pretvorio u svoj zaštitni znak. Posljednjih sedam godina proveo je na poziciji Predsjednika Uprave tvrtke Tifon članici MOL Grupe, gdje je, osim ostvarivanja izvrsnih ekonomskih rezultata, pokazao iznimnu vještinu u upravljanju ljudskim resursima, potvrđujući tezu da su zadovoljni djelatnici ključ održivog uspjeha poslovanja. Njegovo iskustvo u razvoju poslovanja, kao i akademsko obrazovanje, čine ga iznimno kvalificiranim za vođenje tvrtke Baumit Hrvatska.

bottom of page