top of page

Porsche organizirao događaj na kojem je okupio inspirativne žene

Nezaboravno iskustvo i žensko druženje na Grobniku

Porsche

Luksuzni brend automobila Porsche organizirao je događaj na kojem je okupio inspirativne žene iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uzvanice su tako, četvrtu godinu za redom, imale priliku doživjeti nezaboravno iskustvo na trkaćoj stazi Grobnik kao dio vozačkog programa Porsche Experience u posebnom izdanju Women on Track.


Na petodnevnom adrenalinskom druženju, ove je godine sudjelovalo ukupno 175 sudionica! Kroz inicijativu SHIFT, Porsche nastavlja podržavati žene i stavljati fokus na promicanje ženske jednakosti i jačanje međusobne podrške. “Iznimno smo ponosni jer već četvrtu godinu za redom okupljamo žene iz različitih sfera biznisa, ali i životnih poglavlja. Spajamo različite generacije i karaktere koje zajedno pomiču

vlastite granice dokazujući jedno – žene smo i zaista možemo sve”, istaknula je Silvija Berger, Porsche Brand Manager za Hrvatsku.

Porsche

Sudionice su imale priliku pokazati svoje vještine, ali i hrabrost, vozeći najmoćnije Porsche automobile. Time su dokazale kako imaju svoje mjesto u auto-moto svijetu, rušeći ustaljene stereotipe i granice. Pod mentorstvom iskusnih međunarodnih Porsche instruktora, sudionice su vozile 20 različitih modela, uključujući 718 Cayman GT4 RS, 911 Carrera GTS Coupe, Macan GTS, Taycan Turbo, 911 Carrera Turbo S, Panamera 4 E-Hybrid, i uvjerile se u sportske performanse, udobnost vožnje i prilagodljivost terenu koju ovi automobili nude.


Svoj natjecateljski duh i hrabrost imale su priliku pokazati tijekom slalom vožnje, ali i ostalih vježbi koje su uključivale off-road, launch control te vožnja dvosjeda, limuzina i SUV-a na trkaćoj stazi. Za sam kraj dana, dodatna doza adrenalina postignuta je taxi lapom s instruktorima i Nensi Terčić, ženom koja drži rekord na Grobniku u ženskoj kategoriji za cestovna vozila. Taxi lapovi su najbrže vožnje trkaćom stazom gdje su zaista osjetile što znači izraz “otpustiti sve kočnice”. Ovaj događaj nije samo slavlje ženske snage, već i podsjetnik da su njihova hrabrost, vještine i odlučnost ključni elementi za ostvarenje snova te da nikada ne zaborave slaviti svoje pobjede, baš kao što su to radile ovih dana.

Comentários


bottom of page