top of page

NOVI PORSCHE CAYENNE SLUŽBENO PREDSTAVLJEN U HRVATSKOJ

Porsche Cayenne predstavljen na modnoj reviji

Porsche Cayenne
foto Porsche Cayenne

Sportski automobil i terensko vozilo u jednom. Ovakvom opisu odgovara samo jedan, jedini i jedinstveni Porsche Cayenne koji je još 2002. godine svojim predstavljanjem promijenio percepciju SUV automobila i oduševio neviđenim. 21 godinu kasnije, novi je Cayenne službeno predstavljen u Hrvatskoj, u zagrebačkoj

Hali pred gotovo 400 ljubitelja branda Porsche, koji je u ovoj godini proslavio i 75. rođendan.


Snažniji, udobniji, s povećanom sigurnošću, električnim dometom do 90km u svojoj E-hybrid verziji, uz potpuno digitalni kokpit usmjeren na vozača i digitalni zaslon za suvozača, novi se Cayenne pozicionirao kao dream car svakog vozača koji je svestran, pustolovan, koji cijeni dizajn i detalje.

Porsche Cayenne

Svojstveno brandu, predstavljanje nove uspješnice bilo je spektakularno, a svi gosti mogli su uživati u „auto reviji“ na kojoj je modele na pisti zamijenilo pet Porsche Cayenne modela. Posebnim light show-ovom te neviđenim produkcijskim rješenjima i LED ekranima, ovakva je prezentacija automobila oduševila sve prisutne. Publika je, uz dva najnovija Cayenne E-Hybrid modela mogla vidjeti 3 muzejska automobila koja su stigla direktno iz Porsche muzeja u Njemačkoj. Crveni Cayenne GTS E1, koji se etablirao kao najsportskiji Cayenne „derivat“; Cayenne S Transsyberia s prepoznatljivim narančastim detaljima i bijeli Cayenne S E-Hybrid kojim je ostvaren tehnički napredak.

Porsche Cayenne

Cayenne kao najprodavanije Porsche vozilo ovom je prigodom predstavio i glavnu poruku kojom se brand vodi pri kreiranju svakog budućeg „paprenjaka“. Further together shvatit će svaki neustrašivi putnik s vatrenom naravi za kojeg je Cayenne jedini pravi i odvažan izbor. Kao automobil koji je pogodan za sve terenske uvjete, postao je nova dimenzija SUV vozila i ikona stila u SUV segmentu.

bottom of page