top of page

Za svako moje JA – poznate Hrvatice na globalnom predstavljanju

Schwarzkopf ponovno potvrdio svoju misiju – stvaranje snažnog, globalnog brenda

Schwarzkopf
foto Schwarzkopf

Lokalne ambasadorice Ljupka Gojić Mikić i Nika Pavičić, u društvu globalnih ambasadora poznatog brenda za njegu kose prisustvovale su događaju u Berlinu. Zajedno s novim kolektivom iznimnih žena među kojima su nagrađivana glumica Diane Kruger, bivši svjetski broj 1 u tenisu i poduzetnica Ana Ivanović, kantautorica Alli Neumann, poznata TV voditeljica i glumica Collien Ulmen-Fernandes, švedski model i glumica Mini Anden, njemačka TV voditeljica Nazan Eckes te model i influencerica Swantje Paulina, prisustvovale su uzbudljivom dvodnevnom putovanju na kojem je Schwarzkopf ponovno potvrdio svoju misiju – stvaranje snažnog, globalnog i kulturno relevantnog brenda.


Kosa je oduvijek bila više od same kose – ona je izražajna, stalno se razvija, raste i služi kao platno za izražavanje u svim životnim razdobljima. Inspirira nas da izrazimo svoje emocije, želje, vizije i snove u punom sjaju. U snažnom repozicioniranju, Schwarzkopf predstavlja sveobuhvatnu tvrdnju: Za svako moje JA, učvršćujući predanost brenda inkluzivnosti, personalizaciji i osnaživanju, slaveći ljepotu unutar svakog individualnog putovanja kose – istovremeno prihvaćajući raznolikost i osobni izričaj. Kao što i novi slogan brenda kaže, Schwarzkopf, krovni brend za Taft i Gliss, je za svaku tvoju verziju.

Schwarzkopf

Široki spektar proizvoda omogućuju stiliziranje različitih tipova kose i stilova frizura. Bilo da je kovrčava, ravna, tanka ili gusta, svaki tip kose nosi sa sobom svoje izazove, ali i ljepotu! To dobro znaju i naše Ljupka Gojić Mikić i Nika Pavičić koje su se u Berlinu imale priliku među prvima upoznati s novom HAPTIQ tehnologijom koja se nalazi u Gliss tretmanima i Taft lakovima za kosu. S više od 120 godina stručnosti i znanja, dobro poznati brend jedan je od vodećih svjetskih dobavljača proizvoda za njegu kose. Njegove inovacije u njezi, oblikovanju i bojanju kose su revolucionarne, čak više od 2.1 milijuna potrošača koristi Schwarzkopf proizvode svaki dan. Neovisno o tipu kose, važno je imati personalizirani pristup njezi, a uz kvalitetne proizvode moguće je svaku svoju verziju dovesti do savršenstva. Zato, pridružite se ovoj avanturi i ispričajte priču svoje kose! Igrajte se različitim bojama, dužinama i frizurama. U konačnici, ključ je u otkrivanju vlastite unikatnosti i slavljenju različitosti jer njega kose nije samo još jedna rutina u danu, već i način izražavanja sebe i svoje ljepote.

Comments


bottom of page