top of page

Zalando i Rina Sawayama ostvarili zanimljivo partnerstvo

Nova ambasadorica dizajnerskih artikala

Zalando i Rina Sawayama
foto Carlijn Jacobs

Zalando, vodeća europska internetska platforma za modu i životni stil, nastavlja jačati svoju ponudu dizajnerskih artikala najavom partnerstva s pjevačicom, glumicom i manekenkom Rinom Sawayamom kao novom ambasadoricom za 2024. Rinin osjećaj za stil te načini izražavanja osobnosti i umjetnosti putem mode potiču osjećaj individualnosti, a s njima se može poistovjetiti zbilja raznolika publika.


Jednogodišnje partnerstvo bavit će se ključnim modnim trenucima tijekom 2024. te će uključivati blisku i autentičnu suradnju, kako bi se dizajnerski artikli koje Zalando nudi nastavili prezentirati kao vjerodostojno odredište za novu generaciju kupaca luksuznih artikala, čime se osigurava svježe, raznoliko i inspirativno iskustvo kupnje.

Zalando i Rina Sawayama

Koncept prima inspiraciju iz uspoređivanja osobnosti, katkad introvertiranih, no ponekad i ekstrovertiranih, svijetlih ili mračnih, čime se Rini pruža prostor da svijetu predstavi različite verzije sebe. Kombiniranjem kreativnih i kulturnih elemenata, kampanja dopušta Rini da predoči svu svoju osobnost dok kroči tankom granicom između stvarnosti i mašte.


Rina Sawayama kaže: “Jako sam uzbuđena što mi je Zalando ponudio priliku da postanem nova ambasadorica za dizajnerske artikle. Moda je oduvijek imala, te i dalje ima iznimno ključnu ulogu u mojem životu jer potiče izražavanje vlastite osobnosti, zbog čega se ovo partnerstvo činilo sasvim logičnim.”

Zalando i Rina Sawayama

bottom of page