Pravila privatnosti

Privatnost

Web portal www.gossip-vijesti.com (dalje u tekstu PORTAL) poštuje privatnost svojih korisnika, kupaca i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, PORTAL neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

PORTAL može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala - podaci o računalu, podaci o internet provideru, podaci upisani u kontakt formu, podaci upisani u newsletter formu te osobni podaci upisani prilikom narudžbe željenih proizvoda.

 

Ove podatke PORTAL koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje te kako bi u ime kupca (vas) naručio željeni proizvod.PORTAL se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala i podatke kupaca, osim u slučaju teškog kršenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati postavkama u pojedinim preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:

Firefox: support.mozilla.org/kolacici
Google Chrome: support.google.com/chrome

Gossip koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponuđenih usluga i proizvoda.

Za obradu osobnih podataka odgovornost snosi:

Kreativna Vjeverica d.o.o.
Puškarićeva 42
10250 Lučko, Zagreb
gossip@usa.com

Newsletteri (slanje e-mailova)

PORTAL vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo željenih e-mailova. Vaši podaci na PORTALU su zaštićeni i sigurni, u što se možete u bilo kojem trenutku uvjeriti tako da nas kontaktirate.

Vaša e-mail adresa

PORTAL pohranjuje vašu e-mail adresu i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista, prilikom ispunjavanja kontakt obrasca ili prilikom narudžbe proizvoda koji ste kupili. PORTAL koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će vas odmah ispisati iz newsletter liste, ako to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Naručivanje i kupnja proizvoda na PORTALU

PORTAL koristi podatke poput: ime, prezime, dob, spol, broj mobitela, e-mail, adresa, grad, poštanski broj i sl. kako bi personalizirao vaš profil koji ste kreirali i isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima, u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, ili u svrhu narudžbe i slanja željenog proizvoda na vašu adresu. Vaš broj mobitela, kojeg ostavite u našim formama za narudžbu proizvoda, koristit ćemo isključivo za komunikaciju dobavljač-poštar-redakcija-vi, a kako bi vaš proizvod(i) sigurno i na vrijeme stigao do vas (kupca).

 

Naša je trajna misija da budemo profesionalni, radimo u skladu sa svim zakonima i propisima te postajemo sve bolji u poslu koji obavljamo za vas.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, bit ćemo slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat ćemo vam poziv da se priključite u neki naš nagradni natječaj na našem PORTALU.

Vaša poštanska adresa

Vaše podatke o adresi stanovanja i osobne podatke poput imena, prezimena, broja mobitela i e-maila, koristimo isključivo kako bismo vam poslali poklon/nagradu koju ste osvojili u nekom našem nagradnom natječaju ili kako bismo vam poslali naručeni i kupljeni proizvod(e). Vaši podaci o stanovanju također podliježu našem pravilniku o zaštiti podataka i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama. Ukoliko želite izbrisati podatke o stanovanju s naše mailing liste ili iz baze kupaca, to možete učiniti u svakom trenutku. 

Ispisivanje s mailing liste i iz baze kupaca

U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna i napravljena “user friendly”. Dovoljno je da potražite link na samom dnu poslanog vam newslettera i u par koraka izmijenite svoje podatke ili se ispišite s mailing liste. Isto možete u svakom trenutku učiniti i slanjem vašeg e-maila na gossip@usa.com sa porukom ODJAVA

Ako u bilo kojem trenutku postanete naš kupac, ili upišete vaše osobne podatke u naše kontakt obrasce bez kupnje, vaše ćemo osobne podatke na vaš zahtjev trenutno i trajno obrisati. Obratite nam se na naš e-mail ili slanjem pisma na adresu Puškarićeva 42, 10250 Lučko, Zagreb sa porukom OBRIŠITE moje osobne podatke. U svakom trenutku, vi nam svoje osobne podatke možete ponovno proslijediti i/ili ih upisati na PORTALU, ako to poželite.