top of page

Kako je JYSK na trenutak uspavao medije?

JYSK pokazao kako stručnjaci za spavanje svakodnevno savjetuju kupce širom Hrvatske

JYSK škola spavanja

U organizaciji poznatog stručnjaka za spavanje, danskog lanca JYSK, održana je JYSK škola spavanja za medije. Novinari su dobili priliku osobno isprobati madrace, jastuke i poplune prilagođene njihovim jedinstvenim potrebama i navikama spavanja. Ovaj događaj JYSKov je nastavak kampanje i poticanja razgovora o važnosti kvalitetnog sna te koliko na njega utječe i testiranje i pravilan odabir proizvoda za spavanje.


Na samom događaju sudjelovali su novinari koji su prethodno, s JYSKovim stručnjacima za spavanje, kroz savjetovanje, razgovarali o svojim navikama spavanja. Na temelju dobivenih informacija, JYSKovi stručnjaci odabrali su savršenu kombinaciju madraca, jastuka i popluna za svakog novinara koji su ih dočekali na eventu kako bi se mogli i sami uvjeriti koliko je prethodno važno savjetovanje za kvalitetan odabir proizvoda te što odgovarajuća oprema za spavanje može učiniti za naš san.

JYSK škola spavanja

Nakon uvodnog dijela, novinare su, u zatamnjenoj prostoriji, dočekali personalizirani kreveti s madracima, jastucima i poplunima odabranima upravo za njih. S pomoću umirujućih glazbenih nota i prostora uređenog kao spavaća soba, stvoreni su savršeni uvjeti za power nap. Nakon kratkog odmora započeo je zanimljiv razgovor novinara s predstavnicom JYSKa o cijelom iskustvu, od samog savjetovanja nekoliko dana prije eventa do samog procesa odabira proizvoda. Na ovaj način, mediji su sami osjetili kakav je osjećaj odmoriti na savršenoj kombinaciji i kako, čak i petnaest minuta sna na takvom krevetu može dati osjećaj pravog odmora i svježine.


JYSK ovim događajem nastavlja iskazivati svoju predanost pružanju kvalitetnih rješenja za spavanje, a kupci mogu u svim JYSK trgovinama dobiti jednake takve besplatne preporuke za savršenu kombinaciju proizvoda za spavanje. Za više savjeta o proizvodima za spavanje kao i savjetima za njihovo održavanje možete pronaći na JYSK škola spavanja.

bottom of page