top of page

LOŠINJSKI HOTEL BELLEVUE NOMINIRAN ZA NAGRADU THE LUXURY SPA

Lošinjski hotel Bellevue nominiran za nagradu the Luxury Spa Edit Awards u kategoriji najboljih spa hotela u Europi

Lošinjski Hotel Bellevue, jedan od luksuznih hotela brenda Lošinj Hotels & Villas i član kolekcije najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu Preferred Hotels & Resorts, nominiran je za nagradu The Luxury Spa Edit Awards u kategoriji najboljih spa hotela u Europi, prenosi htz.hr


Riječ je o međunarodnoj nagradi koja se dodjeljuje najboljim elitnim lječilištima, klinikama i wellness & spa brendovima. Ovogodišnji međunarodni žiri sastavljen je od vodećih stručnjaka za wellness, spa i ljepotu te cijenjenih turističkih novinara iz publikacija kao što su Conde Nast Traveller, The Times, The Telegraph i Tatler - Jo Foley, Gerri Gallagher, Suzanne Duckett, Juliet Kinsman, Marka Smitha, Urwena Jonga, Tracey Woodward, Lindsay Madden Nadeau, Alice Hart Davis, Lucy Brialey, Kim Brown i Lea Beara. Žiri će nominirane ocjenjivati prema nekoliko kriterija, uključujući izvrsnost u objektima, usluzi i inovacijama. O pobjedniku će se odlučiti javnim glasovanjem, koje traje od 1. studenog ove godine do 31. ožujka 2024. godine.

hotel Bellevue

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila na slikovitom otoku Lošinju. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju otoka Lošinj koji je još od kraja 19. stoljeća poznat kao klimatsko lječillište.


bottom of page