top of page

DE'LONGHI AMBASADOR BRAD PITT OTVORIO DRUGO POGLAVLJE PERFETTO PRIČE

Crveni tepih zamijenio je uživanjem u De'Longhi kavi

De'Longhi
foto De'Longhi

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan posvećen kavi koji je započeo na Svjetski dan kave 1.listopada.


Dok svijet obilježava Dan kave, De'Longhi kao broj jedan brend kada je tehnologija pripreme kave u pitanju glavnu ulogu u kampanji daje svojem ambasadoru Bradu Pittu. De’Longhi i Brad Pitt opet su se udružili u otkrivanju esencije kave. Drugo poglavlje naše Perfetto priče i ovaj put donosi holivudski TV spot koji prati Brada u slikovitom mediteranskom okruženju kako uz šarm tradicije prenosi trenutak uživanja u kavi.

De'Longhi

Kampanja prati emocionalnu priču o osobnom povezivanju. Brad i priča u reklami pokazuju talijanski način života - slavljenje trenutaka uživanja, prihvaćanje slobodnog vremena, poticanje bliskosti i njegovanje emocionalnih veza. Kava s potpisom De'Longhi oduvijek je imala poveznicu s talijanskim načinom uživanja u životu što voli i Brad Pitt. Tijekom snimanja reklame, Oskarom nagrađivani holivudski glumac Brad Pitt nam je priznao: „Sviđa mi se talijanska ideja stvaranja svojevrsne ceremonije povezane s kavom. Sjediti i stvarno uživati”.

De'Longhi

Tradicija i talijansko iskustvo De’Longhi ponosno predstavlja talijanske korijene. Iako je espresso svoje podrijetlo pronašao u Italiji, odavno prelazi geografska ograničenja i postao je užitak u kojem se uživa daleko izvan granica Italije. Umjesto prikazivanja stereotipa, holivudska ekipa koja stoji iza kreativne palice kampanje u priču uvodi osjećaj nostalgije koji zaobilazi klišeje, a naglašava šarm tradicije i talijansko iskustvo. De’Longhi oduvijek posebnu pažnju pridaje detaljima, umjetnosti izrade i besprijekornom dizajnu – što u konačnici kulminira u savršenom trenutku pijenja omiljene kave.

bottom of page