top of page

NOVA KAMPANJA BRENDA KALISI DESIGN

Mini kolekcija „Are you ready?”

Kalisi Design
foto Kalisi Design

Kako nam je jesen pred samim vratima tako nas i naziv nove mini kolekcije „Are you ready?” brenda Kalisi design, pita jesmo li spremile ormar za nadolazeću modnu sezonu i pripremile se za još jedno novo razdoblje.


Kao uvijek, temelji ovog brenda su bezvremenski i jedinstveni komadi napravljeni od kvalitetnih tkanina koji se mogu nositi opet i iznova, a ova mini jesenska kolekcija odiše romantičnim boho-country stilom koji spaja spojivo s nespojivim te djeluje živopisno, slobodno, nesputano i lepršavo, ali na modernistički način.

Kalisi Design

Naglasak kolekcije je okrenutost prema prirodi pa se tako provlače zemljani i neutralni tonovi s pokojim cvjetnim uzorkom koji se savršeno stapa sa stilom i jesenskim dobom dok nekonvencionalne, ali razigrane kombinacije materijala i uzoraka možemo nositi svaki dan i u različitim prigodama.

Udobnost, opuštenost, prirodni materijali su na prvom mjestu u kombinaciji s minimalističkim nakitom i čizmama za kišne dane pa su tako lepršave pamučne čipkaste suknje u različitim kombinacijama sa blejzerom naglašenih ramena, predimenzionirana jaknica, hlače visokog struka i širokih nogavica te odijela s kratkim hlačama savršeni izbor za isticanje i izražavanje stila. Zaštitno lice kampanje je Ana Tomšić.

bottom of page