top of page

Recite zbogom neugodnim ušima uz inovativni češalj V-Comb

Revolucija u svijetu najmlađih

V-Comb
foto V-Comb

Uši, ti sićušni kukci koji napadaju ljudsko vlasište, već su generacijama glavni neprijatelji roditelja, učitelja i djece. Unatoč svojoj veličini, ova mala stvorenja mogu uzrokovati veliku neugodnost kojoj je vrlo uspješno i jednostavno na kraj stao poznati češalj za uši - V-Comb. Od sada, ovaj je maleni pomagač svih mama i tata dostupan u unaprijeđenoj bežičnoj verziji! „Isprobali smo sve što postoji na tržištu od šampona, češljeva i običnih i električnih i činilo se da ništa ne pomaže sve dok mi prijateljica nije donijela ovo čudo! Električni češalj s usisavačem i led svjetlima koji čisti uši i gnjide. Kako znam? Vidjela sam ih u filteru!“, svoje oduševljenje ovim uređajem ne krije poznata mama triju djevojčica Nevena Rendeli Vejzović.


Masovnim korištenjem kemijskih tretmana, uši su postale značajno otpornije na šampone i insekticide. Danas 98% ušiju ima genske mutacije, a učinkovitost uobičajenih tretmana pala je s 90% na 20%. Suprotno popularnom mišljenju, uši ne biraju. Mogu zaraziti bilo koga, bez obzira na dob, spol i duljinu kose. Ovi minijaturni insekti preživljavaju hraneći se ljudskom krvlju, a iako su njihovi ugrizi obično bezopasni, svrbež kojeg uzrokuju može biti izrazito nelagodan. Jedna od uobičajenih zabluda o ušima je da one uspijevaju samo u prljavom okruženju. U stvarnosti, uši vole čistu kosu jednako kao i prljavu. Još jedan mit je da mogu skakati ili letjeti. Istina je da pužu – zapravo vrlo vješto – i šire se izravnim kontaktom glava-uz-glavu.

V-Comb

Osim što su šamponi i slični tretmani sve manje efikasni, mogu biti vrlo agresivni na osjetljivoj dječjoj koži i upravo se zato V-Comb češalj isprofilirao kao sjajno rješenje bez korištenja kemikalija. Sa svojim nježnim zupcima za češljanje od nehrđajućeg čelika i snagom usisavanja, V-Comb izvlači uši i gnjide u osvijetljeni jednokratni filter za odmah vidljive rezultate. Filter se automatski zatvara te lako klizne iz češlja u koš za smeće, bez dodatnog nereda. V-Comb češalj iznimno je jednostavan za korištenje - umetne se filter, upali se češalj i prolazi kroz kosu segment po segment. Nakon korištenja, filteri se bacaju u otpad bez dodirivanja. U usporedbi s tradicionalnim tretmanima kao što su obični češljevi za uši i šamponi/losioni, V-Comb je puno zdraviji za djecu i nježniji za njihovo vlasište te je puno jednostavniji i “prijateljskiji” prema djeci.

Commenti


bottom of page