top of page

ZBOG NOVE FEMINNEM PJESME PORUČIO DA BI SE OŽENIO

Zasjale u princeza haljinama

Kada Feminnem 'zagrme' svojim glasovima, pjesma instant postaje hit, a isto su potvrdili njihovi brojni fanovi koji im ne prestaju pisati na službenom YouTube kanalu - Naša jedna od najdražih do sad. Volim vas cure! Vas tri ste stvorene za balade, predivna pjesma, spot i vas tri ljepotice. Najemotivnija do sada...Definitivno ste spremne za Eurosong 2023. Art! Feminemke su sada još bolje jer se osjeti zrelost i prijateljstvo između djevojaka. Pjesma, kao i spot nas vode negdje drugo, u neku drugu stvarnost! Hvala za muziku. Jako mi je drago što ste se vratile i što ste nastavile tamo gdje ste stale. Možda još i bolje. Odlična pjesma, odličan spot - poručili su im mnogi, a jedna je pratiteljica dodala - Samo pliz..nemojte se više rastajat.

U komentarima ima i onih koji su pjesmu odmah povezali sa vjenčanjem - Zbog ove pjesme bih se oženio, idealna za prvi ples. A nas za vas tri ima i sutra i prekosutra i zauvijek - rekao im je jedan obožavatelj, za kojeg se nadamo da će uspjeti pronaći djevojku svojih snova.

Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak ovom su pjesmom ponovno potvrdile da je za njih stiglo novo razdoblje uspješnog stvaranja, koje se uvijek desi nakon mira i posvećivanja vremena obitelji. - Koji je ovo bend, šta je ovo (ono kad napišeš post i onda komentiraš s drugog profila radi vidljivosti.. Level Pro) - našalila se na svoj račun Neda i nasmijala kolegicu Niku. Novu pjesmu poslušajte na >> Ima li nas sutra

bottom of page