top of page

VELIKA BRIGA PAMELE RAMLJAK PRED POROD U PETROVOJ

Ovoga se sve žene boje

- Možda i nije najprezentnija fotka, ali znate da nemam problem objaviti i ovakve fotke. Ovo je jutro nakon svega. Sjećate se kako sam vas molila da me utješite kako će ovaj put biti sve puuuno brže i lakše i stvarno jeste... A sad za one mame koje još to čeka evo i moje iskustvo. U 11 ujutro sam došla u Petrovu sa laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 sam rodila Mariu. Bez epiduralne. Dakle cure, bez straha. Sve je lakše drugi put. Zahvalila bi se javno i ekipi koja je bila sa mnom a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta - izjavila je pjevačica Pamela Ramljak (40), koja je rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Mariu.

Malenoj sestrici najviše se veselio Pamelin trogodišnji sin Antun, koji ju je često ljubio u maminom trbuhu. Najviše vremena tijekom trudnoće Pamela je provodila u svom stanu i na stilski uređenom balkonu, gdje se opuštala u velikoj ljuljački i gledala serije i filmove.


- Kad čovjek radi puno je bezbrižniji, sa Antunom sam radila do kraja i bila sam kao zmaj, niti me išta smetalo, niti bolilo, kondicije kao u priči... A sad, druga potpuno priča. Previše brige i razmišljanja nikome nije donijelo ništa dobro - izjavila je Pamela tijekom trudnoće, no unatoč brizi i strahu sve je prošlo u najboljem redu.

Sretan porod i dolazak malene princeze u Ramljak obitelj pozdravile su i brojne Pameline kolegice, pa su joj tako čestitale Nina Badrić, Nika Antolos, Kristina Krepela, Sementa Rajhard, Sonja Kovač, Mirna Maras, Minea, Ecija Ivušić, Ivana Marić, Žanamari, Neda Parmać i Ivana Radovniković.


- Jel vi isto muža zovete tata a on vas mama? To sam tek neki dan osvijestila. Od kad Antun sve kuži i imam ovu stomačinu, nestale su i umanjenice i naša imena. Ali priznajem, sviđa mi se. Fakat nisam tip za miška, macu, ljubić, bubić i sl. - otkrila je o sebi. pamela ramljak najnovije vijesti, pamela ramljak rodila, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page