top of page

PAMELA RAMLJAK UREDILA NOVI STAN

Svi žele razgledavanje

Pjevačica Pamela Ramljak (40) pohvalila se uređenjem novoga stana. Većinu je posla oko početne ideje i materijala odradila sama, a ovako to izgleda u stvarnosti

- Predivno uređeno! Wow koja kuhinja! Svaka čast, predivna je. Uživaj, zaslužila si. Savršenaaa. Kuhinja je prva liga. Predivnoo, zaslužuje za naslovnicu časopisa. Bajkovito ali najljepše od svega je to rozo klupko u tvojim rukama - komentirali su Pamelinu kuhinju fanovi, dok je jedan pitao - Molim tour kroz cijeli stan.


- Ček...Ti si to sve sama zamislila u svojoj glavi pa crtala na papir? A ja ni kružnicu ne znam nacrtat - pitala ju je jedna pratiteljica i dobila Pamelin odgovor - Da, sačuvala sam crteže, onda sam išla izabrati materijale, kupila sve uređaje i onda su stolari moj nacrt u kompu po mjerama radili. Super iskustvo. Tako sam sve. Od svega imam crtež, ormari, kupaone, regali...

Spavaću sobu za svoje drugo dijete, djevojčicu Mariju, uredila je u pink romantičnom stilu - Jako lijepo, baš moćno izgleda. Predivno! Stvarno prelijepo - neki su od komentara.


Zasad je u njoj veliki krevet, budući da Pamela malenu doji, a u sestrinu sobu često navrati i njen stariji brat Antun, koji je ove godine navršio 3 godine.

bottom of page