top of page

NEDA PARMAĆ: NE OSJEĆAM SE DOBRO

Pjevačici poručili da stane na loptu i odmori

- Danas je 6. dan da Adriana kuri i unatoč ne spavanju, stresu i svemu što prolazi mater kojoj je dijete bolesno s visokom temperaturom skoro tjedan dana, ja ne odustajem od svih svojih obaveza. Treninzi, probe, radionice, snimanja...Već par dana se osjećam grozno ali toplomjer ne pokazuje visoku temperaturu, pa kao i svaka mater kontam, ma šta mi je... Šta će mi biti majke ti. Umorna sam, amo dalje.

I tako, nakon još jedne neprospavane noći u kojoj čak sanjam vlastitu mater kako mi nosi aspirin u krevet jer se ja od treskavice i boli ne mogu ustati, izmjerim jutros 39.1. To je temperatura koju nikad u životu nisam imala, bar koliko se sjećam a mislim da me pamćenje bar malo služi - podijelila je svoje osobno iskustvo pjevačica Neda Parmać i dodala

- I jutros, dok ustajem ljuta na sebe jer koji je meni kufer da nisam normalna, izgovaram svom mužu koliko sam ljuta na sebe jer nisam normalna. Ne mogu vam opisati koliko sam ljuta na sebe jer nisam normalna. Ovo neka mi stoji kao podsjetnik da nisam normalna i da izvolim slušati svoje glupo tijelo koje mi govori "Stani tuko!" I znate što je najžalosnije... Valike su šanse ako mi se temperatura spusti da ću otići svom prijatelju otpjevati pjesmicu koju smo jučer uvježbavali jer nisam faking normalna, a najgore od svega je to što uvijek, ali uvijek... Čekaj... krivo... Nikad, ali nikad ne želim nikoga... Zapravo, nemam pojma šta želim napisati. Uglavnom, super. Edit: nikakve su šanse za večeras jer me upravo nazvala Sanja Parmać i zabranila mi.


- Ajme. Stani na loptu. Doma, čaj, spavanje, hrana. Gripa hara, liječi se bejb! Nedoooo, oladi...neće svijet pobjeći. Čuvaj se zmajo! Nedo Nedice, ozdravite obje brzo. Tvoje tijelo je pametno, a ti si jako vrijedna!!! Ženo odmori. Brzo ozdravite i normalna si ti ali sada se odmaraj - poručili su joj brojni fanovi i kolegice Ivana Marić, Pamela Ramljak, Lea Mijatović i Ivana Kindl.


Comentarios


bottom of page