top of page

ZAŠTO ODABRATI NOKIA TELEFON?

Jedan od modela koji će vam se sigurno svidjeti je Nokia G10

Kada kupite telefon Nokia, možete biti sigurni da dobivate uređaj koji je dugotrajan i opremljen najnovijom zaštitom podataka kao i značajkama operativnog sustava Android. Pametni telefoni Nokia imaju elegantan nordijski dizajn, vrlo su pristupačni, pouzdani i dio rastućeg kretanja prema održivijim praksama. Jednostavno rečeno, telefon Nokia nešto je zbog čega ćete se osjećati dobro.


- Kada naši uređaji traju dulje, tako štedimo prirodne resurse i smanjujemo količina elektroničkog otpada.

Što manje mijenjamo naše telefone, to više pomažemo planetu je su telefoni Nokia napravljeni da traju. Podvrgavaju se testiranju proizvoda koje je strože od industrijskog prosjeka, a uz godine nadogradnji i sigurnosnih ažuriranja operativnog sustava Android, softver također odolijeva testovima vremena. Najbolje od svega, isporučuju se s 2 godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja, a osim toga, naši vlastiti podatkovni centri nalaze se u Finskoj gdje podliježu strogim europskim zakonima o zaštiti podataka - poručuju iz Nokije.

Jedan od modela koji će vam se sigurno svidjeti je Nokia G10, omiljeni uređaj za one koji trebaju bateriju koja traje danima između punjenja. Svojom trostrukom stražnjom kamerom s poboljšanim snimanjem omogućava vam da uvijek zabilježite posebne trenutke kad god se oni dogode, a s najnovijom inačicom 11 operativnog sustava Android ™ 11, dvije godine nadogradnje softvera i tri godine sigurnosnih ažuriranja, ovo je mobilni telefon kojemu ni vrijeme ne može ništa.


Nokia, brand koji malim koracima svakim danom sve više osvaja svijet, sada je puno dostupniji i kupcima u Hrvatskoj. Sa samo jednom kupovinom vratite najpopularnijoj marki djetinjstva koja je na već dosta zahtjevno i zasićeno tržište mobitela uspjela plasirati brojne inovacije. HMD Global Oy sa sjedištem u Espou u Finskoj dom je Nokia telefona. Misija HMD-a je pružanje pristupačne povezanosti svima, uz stalnu posvećenost sigurnosti, trajnosti, pouzdanosti i kvaliteti u asortimanu >> nokia.com

bottom of page