top of page

SHARP TELEVIZORI - KVALITETA KINA KOD KUĆE

Proizvodi ih japanska tvrtka osnovana pred više od 100 godina

Posljednjih mjeseci u Hrvatskoj se sve više govori o Sharp televizorima. Zbog čega su postali sve traženiji i kakvu tehnologiju nude? Čini se, veću i bolju no što itko može očekivati. Sharp je poznata japanska multinacionalna korporacija koja dizajnira i proizvodi elektroničke proizvode, najpoznatija po proizvodnji LED televizora. Sjedište tvrtke je u gradu Abeno-ku u Osaki, a tvrtka je osnovana pred više od 100 godina. Od davne 1915., razvila se u jednu od vodećih elektroničkih tvrtki na svijetu a danas je 4. tvrtka po veličini, koja proizvodi televizore.

- Naša je priča započela izumom oštre mehaničke olovke (otuda i naziv Sharp), a nastavila se stalnim nizom inovativnih proizvoda. Komercijalizirali smo prve japanske televizore i radije, kao i prve LCD kalkulatore na svijetu. Ali to je bio tek početak. Stoljeće kasnije nastavili smo s inovacijama s nagrađivanim proizvodima u različitim područjima kao što su rješenja za dokumente, upravljane usluge, vizualna rješenja, energetska rješenja i prodajna mjesta. Naša je misija stvarati i inspirirati jedinstvene proizvode i rješenja koja poboljšavaju kvalitetu života ljudi u cijelom svijetu - poručuju iz Sharp Europe.

Sharp televizori svim kupcima nude najnapredniju svjetsku tehnologiju prikaza s ravnim ekranima, dok njihov 4K Ultra HD Android LED televizor jednostavno oduzima dah oštrine i boja: 4K Ultra HD, 4 je puta bolji od full HD rezolucije pa tako možete čak doživjeti najnovije filmove kao u kinu, s još neviđenom jasnoćom. Ugrađena moderna tehnologija za poboljšanje slike optimizira sav sadržaj na 4K, a kvaliteta bez kompromisna kvaliteta može biti vaša u bilo kojem kutku kuće.


"OK Google ... prebaci na nogomet." Znate ovu situaciju: u jednoj vam je ruci vrećica čipsa, a u drugoj pivo i upravo ste se smjestili...ali ne možete pronaći daljinski. Postoje mnoge situacije u kojima biste samo htjeli razgovarati sa televizorom i reći mu što da radi. Sharp 65BN Android TV serija s integriranim Google asistentom daje vam priliku za to. Uživajte u pametnijem doživljaju gledanja uz brži pristup zabavi, pametnim uređajima i još mnogo toga. Saznajte više o seriji SHARP pametnih Android televizora na sharpconsumer.com/electronics i uživajte u gledanju nezaboravnih tekmi i filmova.


bottom of page