top of page

TVORNICA SNOVA: E-KNJIGE KOJE ČITATE SA SVOG MOBITELA

Moderna elektronska knjižara sa intuitivnim sučeljem dobila je brojne pohvale

piše: Martina Kocijan Gulan


Ako ste ikada, poput nas, godinama lutali bespućima knjižnica i tražili posebnu knjigu, za koju su vam rekli da je jednostavno morate pročitati, onda sigurno poznajete i osjećaj kada kažu da te knjige nema, netko ju je već rezervirao ili jednostavno više nije dostupna. Tada smo se morali pomiriti sa time da određenu knjigu možda nikada nećemo uspjeti pročitati, no danas nam je njihovo znanje dostupno u doslovce nekoliko klikova.

Moderna mobilna aplikacija Tvornica snova, koju su kreirali mladi, stručni i vrlo kreativni poduzetnici iz Sarajeva, napravila je veliki iskorak u prebacivanju posebnih, rijetkih, stručnih i vrlo popularnih knjiga iz svih područja u online svijet, dostupan 0 do 24 sata. Aplikaciju možete instalirati u svega nekoliko sekundi, a zatim čitati omiljenu knjigu na svom mobitelu ili tabletu dok doručkujete, čekate u redu, imate pauzu na poslu, vozite se u tramvaju ili odmarate u prirodi.

- Vjerujemo da je edukacija ponajvažniji način napretka. Stava smo da svaka osoba treba da ima priliku da oplemeni svoj um - #oplemenium. S tim u vezi, zadovoljstvo nam je što zajednica Tvornice snova okuplja renomirane regionalne izdavače i autore - poručili su osnivači Selma i Amar Pap te dodali - Ako ste i sami autor ili izdavač, uključite se i budite dio ovog posebnog projekta koji svakodnevno raste. Pronađite nas i kontaktirajte na svim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i YouTube ili pak na email info@tvornicasnova.com. Ukoliko jednostavno želite uživati u kvalitetnim e-naslovima, u narednih mjesec dana prilikom kupovine bilo kojeg izdanja, dostupan je promo kod „GOSSIP“ koji vašoj dragoj zajednici omogućava 10% popusta. Javite nam vaše dojmove!

Aplikacija je besplatna, instalacija jednostavna, korištenje ugodno, a možete je instalirati na svim vašim uređajima - mobitelu, tabletu, iPadu ili pak pametnom TV uređaju. Svu dostupnu literaturu možete pretraživati po naslovima, žanrovima, izdavačima ili autorima. Kada se jednom odlučite određenu knjigu kupiti, ona ostaje trajno u vašem vlasništvu unutar aplikacije i možete je čitati godinama čak i u offline režimu, uz sve dostupne funkcionalnosti.

- Divna prilika za bijeg u neki novi zivot i neki novi svijet...Odlična aplikacija. Može se čitati u potpunom mraku, ovo je jako praktično - samo su neki od pozitivnih komentara, onih koji su aplikaciju već skinuli. Kada je i vi jednom downloadate na svoj mobilni uređaj, u svakom trenutku moći ćete unutar aplikacije podestiti nivo pozadinskog osvjetljenja, veličinu teksta, vrstu fonta, razmak i poravnanje teksta, dan – noć režim rada, te boju pozadine. Također, najdraže knjige moći ćete bez opterećenja očiju čitati na plaži pod jarkim suncem ili na sunčanoj terasi. Predivno putovanje u svijet najuzbudljivijih knjiga na tržištu, čiji se broj povećava svakodnevno, želi vam Tvornica snova!

Tvornica snova na društvenim mrežama. Podržimo ih i Likeom :)


bottom of page