top of page

ZAPPOS TAJICE I TOPOVI PODSJEĆAJU NA HRVATSKU ŠAHOVNICU

Online trgovina koju vole mladi



Američka online trgovina Zappos sa sjedištem u Las Vegasu, predstavila je vrlo zanimljivu liniju tajici i sportskih topića, koji podsjećaju na hrvatsku šahovnicu. - Print Lab x Beach Riot: kapsula “Check Me Out”. Pomiješajte, spojite i zabavite se, pokrenuli smo Zappos Print Lab s ekskluzivnom Beach Riot kapsulom koja je napravljena za igranje. Ako obučete "Check Me Out" top, komplimenti za podizanje raspoloženja su vam zajamčeni! Ovaj veseli uzorak doista je najprodavaniji - poručili su iz Zapposa

Bez obzira idete li na plažu, trčanje, đir gradom ili samo izležavanje, Beach Riot® Megan Leggings mekane su tajice sa visokim strukom, omogućit će vam udobnost i dugotrajnu kvalitetu. Napravljene su u Americi, a rebrasta tkanina ima zabavni uzorak sa strane, koji će vam dati osjećaj 'pripadnosti'. Tajice ćete savršeno upariti sa topom istog uzorka. Osim tajica do gležnja, možete birati i one kraće, iznad koljena, a dostupne veličine kreću se od XS do 2XL.

Dodatne detalje i Zappos webshop naći ćete na zappos.com/beach-riot, a kako ovu kockastu kombinaciju nose trendseterice diljem svijeta, provjerite na njihovom službenom Instagram profilu.


bottom of page