1/1

T-POST MAJICE SA ISPISANIM PRIČAMA

Švedski brend koji je pohvalio reper Jay-Z

T-post® prvi je nosivi časopis na svijetu i brend odjeće vođen pričom. Posebnost T-post majica je u tome što su na njima na unutrašnjoj strani ispisane priče, baš kao one koje čitamo u magazinima, dok ih izvana krasi zanimljiv dizajn.

Sve T-post® majice izrađuju se u ograničenom izdanju i isključivo za pretplatnike, pa ih ne mogu kupiti 'outsideri'. Priča koja se tiska na majicama ponekad je dubinski intervju s nekim za koga uredništvo misli da je vrlo zanimljiv, ili priča o tome kako je jedini način da postanemo istinski cool druženje u prirodi. - U svim svojim pričama skloni smo otvoreno promišljati o tome što se događa oko nas u vremenu kada se sve odvija tako brzo da za to rijetko odvojimo vrijeme. Ukratko, opisujemo djelić našeg svijeta kako ga vidimo, zatim ga tiskamo na vašu majicu - poručuje osnivač Peter Lundgren.

OGRANIČENA IZDANJA

Kako bi osigurali ekskluzivnost T-post® majici, limitirali su njihovu proizvodnju. Zbog toga nikada neće imati više od 2.000 aktivnih pretplatnika u isto vrijeme. A ako sva mjesta budu popunjena u vašem