top of page

DECATHLON TAJICE NOSIMO U SVIM PRILIKAMA

Udobne i fleksibilne

Iako smo nekada prije tajice većinom gledali na mlađim djevojkama, koje su ih nosile prvenstveno radi udobnosti, posljednjih godina sve je veći trend nošenja tajica među ženama svih dobnih skupina tijekom bavljenja sportom, ali i za 'običan' odlazak u supermarket, na pijacu, u đir gradom, u kino pa čak i na gradska okupljanja.


Trendovi su spojili udobnost i visoku modu, pa tako danas uz tajice kombiniramo niske fashion tenisice, moderne košulje i brand majice, zbog čega i same sebi priznajemo da je dobar osjećaj kod oblačenja najvažniji. Bez obzira koliko imate godina i koliko centimetara u struku, tajice možete nositi na sve i uvijek se, prije svega, dobro osjećati u svojoj koži.

U online trgovini Decathlon pronašli smo doista udobne i praktične tajice, koje se savršeno stapaju sa svakom figurom. U bojama, jednobojne, crne, visokog struka, niskog struka, do koljena ili 3-četvrt, decathlon.hr nudi veliki izbor klasičnih i modernih modela, koje vam preporučamo za početak isprobati u Decathlon trgovinama a zatim naručivati online. Jednostavno i brzo, kad god vam zatreba nova i full opuštena modna kombinacija.

Decathlon trgovine osim tajica nude na stotine proizvoda u brojnim kategorijama sporta, a ono zbog čega ljudi vole dolaziti u njihove prostore je opuštenost i zabava koja nikome ne smeta. U Decathlonu se tako možete satima dodavati loptom, trčati u krug, šutirati loptu u gol, bacati na koš, pa čak i rolati ako vam je takvo što zabavno. Njihovi djelatnici uvijek će se nasmijati na vaše igranje, a neće se naljutiti ni ako na desetke lopti ostavite razbacane jer ste trčali za djetetom.


- Najbolja sportska trgovina s odličnim izborom za bicikliste i trkače. Lajk....Odlična vrijednost za novac, i najbolja trgovina za sportsku opremu. Sve za sportske i vanjske aktivnosti na jednom mjestu. Preporučujem - samo su neki od komentara zadovoljnih kupaca.

bottom of page