top of page

NAJBOLJI BEAUTY PROIZVODI SA DUGOTRAJNIM EFEKTOM

Anzotica Cosmetics brendove nagrađuju dermatolozi, a hvale Hrvatice

Možda je pojam 'američki san' nekada prije vrijedio samo za zemlje zapadnog svijeta, ali danas ga itekako živimo i u Hrvatskoj. Poduzetnica Marija Meglaj, direktorica tvrtke Anzotica Cosmetics iz Lučkog u Zagrebu, podigla je ljestvicu uspjeha vrlo visoko. U manje od 5 godina, Marija je sa svojim timom stručnjaka, redom magistara farmacije, diplomiranih inženjera kemije, diplomiranih sanitarnih inženjera, kemijskih tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa, stvorila dva snažna domaća beauty brenda - Moja Oaza i Luxea, koji u svom portfelju imaju niz kvalitetnih proizvoda sa više osvojenih nagrada struke.

Krema za lice Moja Oaza u sebi sadrži kolagen, ceramide, brojne antioksidanse, ulje jojobe, badema i karite maslac, zbog čega kožu dubinski hrani i hidratizira. Proglašena je najboljom kremom prema izboru dermatologa, vizažista i beauty urednika u 2019. godini, a na socijalnim mrežama hvali je stotine žena


- Koristim, za svaku pohvalu. Krema je odlična. Moja koža je obožava. Krema je odlična, super miriši, a koža mi je hidratizirana cijeli dan! Svima je preporučam. Čarobna mi je ovakva kremica. Koža hidratizirana i nakon cijelog dana na buri i hladnoći! Prekrasan miris, divna tekstura, odlična. Taman pri kraju već ne znam koja bočica po redu, morat ćemo brzo novu naručit. Top kremica, mojoj koži jako važna. Teksturom nježna, a djelovanjem snažna.


Proučite i vi detalje na >>> moja krema za lice

Dezodorans bez aluminija i alkohola, Moja Oaza Citrus Energy, jednako je djelotvoran i za žene i za muškarce, a uz sprječavanje znojenja vrlo efikasno neutralizira neugodne mirise. Ovaj hrvatski proizvod također je dobio priznanje struke te je proglašen najboljim dezodoransom prema izboru dermatologa i beauty urednika.


O Citrus Energyju kupci imaju brojne pozitivne komentare - Volim ga zbog prirodnih sastojaka. Zdravlje je ipak na 1. mjestu. Nota agruma i natural baza, volim. Vaš dezodorans mi je otkriće i koristim ga nekoliko mjeseci, a posebno me veseli što ga mogu kupiti i u ljekarni u Donjoj Bistri gdje živim. Jer je prirodan a uz to i učinkovit! Volim Citrus Energy iz zbilja puno razloga: 1. nema aluminija niti alkohola. Meni je ovo jedna od glavnih stavki kod kupovanja dezića, i zato sam prije ovoga koristila jedan vrlo skupi deo fensi njemačke marke, što me dovodi do točke 2. ovaj je deo stick hrvatske proizvodnje, i neizmjerno me veseli što će na tržištu napokon biti dobar izbor prirodne hrvatske kozmetike, i to svakako želim podržati.


Sigurno ste i sami sve svjesniji lošeg utjecaja štetnih kozmetičkih sastojaka na naše tijelo, zato vam preporučujemo da pogledate detalje i naručite svoj >>> Moja Oaza Citrus Energy, jer ćete prelaskom na prirodnu kozmetiku napraviti i veliku promjenu za svoje zdravlje.

Još dva proizvoda unutar brenda Moja Oaza zaslužuju posebno isticanje - Krema za lice za kožu sklonu aknama i Med za čišćenje lica. Krema za kožu sklonu aknama intenzivno će njegovati problematičnu i zahtjevnu kožu lica zahvaljujući prirodnim sastojcima koje ima u sebi: ulje čajevca, korijen sladića, kora vrbe, jojoba, te keratolički agensi: glikolna i salicilna kiselina.


- Iako je moćna, blaga je i prilagodljiva svim tipovima kože, a razlog tomu je posebna formulacija koja umiruje upalu, ali ne isušuje, te koja čisti lice, a ne začepljuje pore - poručuju iz Anzotica Cosmetics, a žene koje su je već kupile dodaju - Koristim! Odlična krema. Moja problematična koža postala je zdravija i ljepša od vaših proizvoda, a najviše od ove predivne kremice. Riječi hvale i preporuke za ovu kremu, ali i ostale kremice!


Naručite je i vi na >>> Njega kože sklona aknama

Med za čišćenje lica prirodni je gel na bazi organskog meda i livadnih biljaka koji se u dodiru s vodom pretvara u nježnu mliječnu emulziju. Učinkovito skida šminku i sve nečistoće s kože, a pogodan je za sve tipove kože pa tako i za onu najosjetljiviju. Njegovi sastojci kožu umiruju i djeluju na nju kao antiseptik.


- Ovaj je proizvod tako nježan za kožu, prirodnog mednog mirisa. Moja koža ga obožava... Upravo isprobala, divan med koji se u prvi mah zaista i čini kao med, no nakon što se dobro pomiješa i protrlja s vodom lijepo se razmazuje u gelastu teksturu. Danas sam imala srednje jaku šminku i sve mi je lijepo uklonio. Najvažnije mi je kod tih umivalica da nemam osjećaj zatezanja i suhoće što s ovim proizvodom definitivno nemam. Kod mene ima jedan veliki +... Ovo je doista najnježniji proizvod za čišćenje (a koristila sam razne, od jeftinih do poprilično skupih). Taj miris meda tako prirodan. Mazi lice a ujedno i čisti. Tijekom pranja, malo mi je ušlo u oči. Ne peče, ne iritira. Nakon pranja, ostao je nježan osjećaj na koži, lagani sloj koji ne zateže. Ovo je proizvod koji svakako vrijedi priuštiti koži.... - komentari su brojnih kupaca. Pogledajte detalje i naručite ga na >>> Moja Oaza Med


Uz ova četiri najprodavanija, brojne druge kvalitetne proizvode brenda Moja Oaza potražite na anzotica-cosmetics.hr/moja-oaza kao i brojnim prodajnim mjestima. Čekaju vas setovi na akcijama, ali i više o MUYAO maslacu za tijelo, Kremi za ruke od jojobe i nevena, Anticelulitnom gelu, Balzamu za dojilje, Balzamu za njegu usana, Sun prirodnom losionu za sunčanje, te DEZYNEX gelu za suho pranje i higijenu ruku koji ne isušuje kožu.

Drugi brend Anzotica Cosmetics, inovativni su luksuzni kozmetički proizvodi LUXEA. Nastaju kao spoj visokoefikasnih premium sastojaka kao što su zlato i kavijar, u kombinaciji sa najboljim antioksidansima, ali i najučinkovitijim organskim i prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakti jojobe i ružmarina te aloe vera. Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi također pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja, istovremeno pružajući neodoljivo hranjivi i nemasni dodir luksuzne baršunaste glatkoće. Uz svoja elegantna pakiranja za jednostavnu i praktičnu primjenu, Luxea predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

Četiri istaknuta LUXEA proizvoda koriste i hvale stotine Hrvatica, koje o njima iskreno govore na društvenim mrežama - Koristim Luxeu Caviar već neko vrijeme i stvarno sam super zadovoljna, i hidratacijom i time što nije ljepljiva i brzo se suši. Stvarno je odlična....Koža mi je puno suša zimi tako da je ova krema pravi spas! Vidim veliku promjenu već u 2 tjedna korištenja Velveta! Spas za svaku ženu i koja se osjeća tako...Dok sam bila mlađa, iskreno nisam puno obraćala pažnju o samim sastojcima preparata za njegu kože no sada volim da sve što koristim u njezi kože bude prirodno, da sastojci koži pružaju hidrataciju i sjaj. Također volim da kreme i ostali kozmetički proizvodi lijepo miriše, a od Luxea proizvoda miris je baš očaravajući. Zlatne čestice nisu na odmet jer koja žena ne voli malo sjaja.

LUXEA Suho ulje sa zlatnim čestitama još je jedan jedinstven domaći proizvod. Sadrži „zlatne bisere" bogate organskim ekstraktom mrkve, te prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe i ružmarina, kao i aloe veru. U trenu se upija i ne masti kožu, ostavljajući ju mekom i svilenkastom, sa glamuroznim sjajem, te nijansom tamnije boje kože, posebno naglašavajući privlačnu preplanulost.


Posebice mu se veselimo u vrijeme kada kožu izlažemo suncu, a prema temperaturama koje nas čekaju već u proljeće (+20 stupnjeva) ovaj proizvod dolazi kao stvoren iz raja. Osim što hidratizira i njeguje, vraća koži nježnost i mekoću, a zlatne čestice elegantno pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži. O njemu možete pročitati na tisuće dojmova i komentara, a samo neki od njih otkrivaju da se radi o nečem doista posebnom....

- Ovaj proizvod je zakon! Uz sve i miris je divan! Odlično ulje, imala sam ga. Predivan miris. Kada se razmaže vide se šljokice i malo tamnija i sjajnija koža. Obožavam ovaj proizvod! Divno izgleda - komentari su brojnih žena.


A koliko truda Anzotica Cosmetics ulaže u razvoj i kvalitetu svojih proizvoda, možete se iz prve ruke uvjeriti posjetom jednog od brojnih prodajnih mjesta (ljekarne, Farmacije, Prima Pharme...) kao i na web shopu anzotica-cosmetics.hr/luxea Tamo ćete otkriti jedan cijeli novi svijet predivnih boja, mirisa i tektura za njegu svoje kože. Brojni proizvodi trenutno su na akciji, svakako vam preporučujemo pogledati 2 u 1 parfumiranu esenciju koja miriši savršeno, a čeka vas i cijeli niz proizvoda za tamnjenje i sunčanje kojima je zajednički cilj zadržati kožu - mladolikom i zdravom.

bottom of page