top of page

AFRODITA PROFESSIONAL IMA NOVE BEAUTY POMOĆNIKE

3 nova beauty filler shota sa stižu sa nenadmašnim dozama visokokoncentriranih sastojaka

BEAUTY FILLER SHOTS by Afrodita Professional, tri su nova profesionalna beauty pomoćnika. Afrodita Professional predstavila je 3 nova profesionalna beauty filler shotsa sa nenadmašnim dozama visokokoncentriranih sastojaka, koji će 100 % promijeniti beauty rutinu svake žene.


Zbog intenzivnosti djelovanja nazvali su ih »SHOTOVI«: C10 VITAMIN SUPER SHOT Afrodita Professional pigmentacijski je korektor sa 10 % vitamina C nove generacije iz Japana, sa 25-puta jačim učinkom djelovanja u usporedbi s često upotrebljavanim vitaminom C. HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional luksuzni je hidratantni koncentrat sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom i provitaminom B5 za ekstremno navlaženu i punu kožu. A INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional je anti-age koncentrat sa čistim kisikom za mladenački preporođenu kožu punu života i 5 godina mlađi izgled kože već nakon mjesec dana uporabe.

C10 VITAMIN SUPER SHOT uklanja pigmentne mrlje do 100% i sprječava njihov nastanak tako da ometa rad enzima koji proizvodi melanin (tamni pigment). Posvjetljuje put i ujednačuje ten. Zašto je Afroditin Vitamin C nove generacije iz Japana tako poseban? Pruža bolje rezultate njege u usporedbi s često upotrebljavanim vitaminom C i u 25 puta nižoj koncentraciji. Do 100 % ukloni pigmetne mrlje nakon 16 tjedana svakodnevne uporabe. Neinvazivan je i ne oštećuje kožu kod redovite svakodnevne uporabe, ne uzrokuje ljuštenje, iritaciju ni osjećaj peckanja na koži. Zbog posebne formulacije cjelovita koncentracija vitamina C dokazano prodire u dermalni dio kože, a nudi i 24-satnu zaštitu stanica kože od posljedica štetnih utjecaja UV-zraka i štiti dermis od DNA oštećenja stanica kože. Dolazi u obliku njegujuće emulzije koja odgovara svim tipovima kože i nudi koži iznimno djelovanje i izvrsnu njegu.

HYALURON & B5 BOOST SHOT je luksuzni hidratantni koncentrat sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom i provitaminom B5 za ekstremno navlaženu, punu kožu. Koža ostaje ugodno navlažena još 12 sati nakon nanošenja, a ovaj SHOT daje i izvrsnu njegu i za osjetljivu kožu jer snagom vitamina B5 (pantenola, koji je poznat po svojim umirujućim i obnavljajućim svojstvima), blagotvorno umiruje nadraženu kožu, smanjuje osjetljivost i jača njezinu otpornost. Proizvode za njegu s hijaluronskom kiselinom posebno se preporučuje nanijeti na kožu navečer, jer koža noću gubi vlagu 8 puta brže nego tijekom dana.

INSTANT OXYGEN POWER SHOT je anti-age koncentrat sa čistim kisikom za mladenački preporođenu kožu punu života i 5 godina mlađi izgled kože već nakon mjesec dana uporabe. Pomlađujući aktivator s čistim kisikom za trenutačni osjećaj nove svježine i energije donosi vidljivo pomlađivanje. Potiče nastanak kolagena, poboljšava strukturu kože i podiže životnu energiju umorne i bezlične kože. Odličan je za čišćenje i detoksikaciju aknozne i nečiste mlade kože. Ugrađena tehnologija fiflow BB61 koži dovodi čisti atmosferski kisik u dermalni dio i sa time na koži stvara »bubble effect«. Riječ je o sitnim mjehurićima koji na sebe vežu kisik iz zraka te ga oslobađaju izravno u kožu. Na sebe veže ugljični dioksid te ga uklanja iz kože. Na taj način dolazi do detoksikacije i zato će koža »prodisati«, mladenački oživjeti i privlačno zablistati u svoj svojoj ljepoti.

Inovativne AFRODITA PROFESSIONAL proizvode potražite na webshopu afroditacosmetics.com, u partnerskim kozmetičkim salonima te u Afrodita Beauty centrima u Zagrebu - u Staroj Vlaškoj 41, Frankopanskoj 7 te Galleria Business Centru na Iblerovom trgu 10.


- Volim anti age instant oxygen. Vitamin C -je fantastičan, zbog mojih hiperpigmentacija. Sve tri koristim! Jako sam uzbuđena nove probati, C vitamin je otkriće i meni i mami - samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

bottom of page