1/1

YSL BEAUTY PURE SHOTS

Uklanjaju znakove urbanog načina života

Urbani život dokazano ubrzava pojavu znakova umora, a užurbanost s kojom mnogi žive svakodnevno, itekako utječe na našu kožu. Zagađenje, UV zračenje, stres, loša prehrana, manjak sna i nekretanje ostavljaju traga, posebice kada prijeđemo određene godine.

Kompanija Yves Saint Laurent prepoznala je ovaj problem današnjice i nakon brojnih kliničkih istraživanja, predstavila tržištu noćni serum Night Reboot, koji u kombinaciji s glikolnom kiselinom i zaštitnim mjesečevim kaktusom obnavlja kožu. Već nakon jedne primjene, koža ujutro izgleda odmornije i mekše, dok je nakon 28 dana korištenja revitalizirana. Serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS predstavljaju prilagođena rješenja za njegu kože, koža postaje nahranjena te se na njoj ispravljaju linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja.

Ekološki dizajnirano pakiranje omogućava višekratno punjenje kreme i serima, čime se smanjuje zagađenje okoliša.


DOJMLJIVI REZULTATI

Nakon 4 tjedna upotrebe, više desetaka žena u dobi od 25 do 45 godina izjavilo je kako im je koža izgledala zaglađeno, glađe, svježije i odmornije, dok su se pore činile uže i manje vidljive.

- Nekad pred kraj dana se odjavljujem i najavim da odlazim, al do kupaone! Naravno i tada čujem: “mamaa kad se vraćaš?” Brzooo, kad probam nove proizvode za moje umorno lice i kad ne budem čula mamaaa. Blaženi moj “urbani ritam” dok nas ponovno život ne ubrza i dok se ne vratimo u svoj ritam, isprobavam prvu YSL Beauty liniju korektivne njege za lice koja uklanja znakove urbanog načina života...no bez obzira, svakako preporučam, razveselite se i pravite se da je sve ok, i potražite ovih 6 novih proizvoda - poručila je Iva Radić, koja i sama voli Yves Saint Laurent kozmetiku.