top of page

TEDXZAGREB TE POZIVA DA SE PRIJAVIŠ NA BESPLATNU ONLINE EDUKACIJU O INVESTIRANJU

Investiranje lako i dostupno svima

Naučite pametno ulagati! TEDx Zagreb poziva vas da se uključite na besplatnu online edukaciju o investiranju, 8. prosinca s početkom u 16 sati. Na webinaru ćete saznati zašto je investiranje danas lako i dostupno svima, kako postići svoje ciljeve bez stručnog znanja i velikih iznosa, ali i kako pametno upravljati rizikom.

Edukaciju će održati Genius tim iz InterCapital Asset Managementa, koji djeluje kao najveće nezavisno društvo za upravljanjem imovinom u Hrvatskoj. Genius je inače prva hrvatska platforma za ulaganje u investicijske fondove koja:

  • za vas kreira personalizirani investicijski profil

  • omogućuje jednostavan ulazak u svijet investiranja, čak i s manjim iznosima

  • upravlja vašim portfeljem bez naknada i bez potrebe za praćenjem tržišta

  • pruža redovitu tjednu edukaciju za svoje korisnike i sve zainteresirane

Genius je namijenjen svima, od onih koji se dosad s investiranjem nisu susreli, do stručnjaka koji žele jednostavnije ulagati. Na webinaru ćete obraditi financijsku pismenosti kroz sljedeće teme: Koje vrste investiranja postoje, Koje su prednosti investiranja za pojedinca, Kako se najbolje pripremiti za uspješno investiranje, Kako upravljati vlastitim očekivanjima, Što se danas događa na tržištima kapitala, Što možete očekivati u budućnosti, Što je Genius i zašto predstavlja kvalitetno rješenje, Kako Genius određuje vaš investicijski profil i strategiju ulaganja te koju strategiju ulaganja je najbolje primijeniti u trenutnom okruženju. Predavanje će trajati 1 sat, dok je pola sata predviđeno za vaša pitanja. Iskoristite priliku za sva pitanja koja možda niste imali prilike postaviti nekome iz financijske industrije. >> Prijava na webinar


bottom of page