top of page

RAIFFEISEN BANKA PREDSTAVILA 100% ODRŽIVE KARTICE

Prve kartice u Hrvatskoj od 100% reciklirane plastike

Kad god uđemo u Raiffeisen banku osjetimo njihovu orijentiranost budućnosti, posve drugačiji pogled na poslovanje i pozitivu. A kada doznamo da su upravo predstavili prve kartice u Hrvatskoj od 100% reciklirane plastike, razvesele nas još više. Mogućnosti u RBA su velike, a ako na budućnost gledate optimistično i osjećate ambicije koje te želite ispuniti, njihova pomoć dat će vam veliki vjetar u leđa.


Budućnost leži u našim rukama

- Odgovorno ponašanje uzima u obzir dugoročni utjecaj vlastitih odluka i aktivnosti na društvo i svijet oko sebe. Mi u RBA razumijemo važnost održivog poslovanja i primjenjujemo ga kroz davanje financijske podrške svima koji su na putu realiziranja održivosti. Isto tako, stvaramo i vlastite proizvode koji brinu o zdravoj budućnosti našeg planeta - poručili su iz RBA i dodali - Ako se odmaknemo od „koristi-baci“ načina ponašanja prema kružnom ekološkom sustavu, zajedničkim snagama smanjit ćemo otpad i sačuvati dragocjene izvore energije.

Upravo njihove nove, održive kartice predstavljaju važan korak u smjeru promjene. Izrađene su od 100% recikliranog PVC-a, a to znači direktno smanjenje stvaranja novog otpada te očuvanje energije. Time što ste njih odabrali za svojeg partnera (ili ćete tek odabrati), i vi postajete dio priče o održivosti i dajete svoj ekološki doprinos svijetu. Korištenje recikliranog PVC-a u proizvodnji značajno smanjuje emisiju CO2 u odnosu na proizvodnju kartica od obične plastike. Količina emisije CO2 po kartici od obične plastike iznosi 15,79 g dok za karticu od reciklirane plastike RBA ona iznosi tek 3,095 g!

Modernim i dinamičnim dizajnom, u kojemu glavnu ulogu nosi RBA logo, te upečatljivom paletom boja redefinirali su izgled cjelokupne ponude RBA debitnih i kreditnih kartica. Nove kartice odražavaju njihovu viziju razvoja digitalnih proizvoda po mjeri suvremenog korisnika. Kako do nove reciklirane kartice? Po isteku vaše dosadašnje RBA kartice, na kućnu adresu će vam stići nova, a ako te postajete RBA klijent, svoje nove kartice odaberite otvaranjem svog računa - tekućeg, žiro, deviznog i poslovnog, sve informacije potražite na >> raiffeisenbank.rba.hr

Comments


bottom of page