top of page

M-ZABA ONLINE ŠTEDNJA SAVRŠENO POJEDNOSTAVLJENA

Brzo i jednostavno do štednog računa bez odlaska u poslovnicu

Štedi kada imaš, jedna je od najboljih narodnih poslovica koju smo čuli, a da je se Hrvati itekako drže dokazala su brojna istraživanja i podaci o štednjama u Hrvatskoj. Velik broj ljudi voli staviti 'sa strane' i uštedjeti za nešto što žele kupiti. Ponekad je cilj otići na dugo željeno putovanje, ponekad kupnja nove odjeće, a vrlo često štednja se ugovara za godine koje slijede. Bez obzira koji je vaš motiv za štednju, danas je čak i nju moguće ugovoriti online


Ako ste klijent Zagrebačke banke, m-zabu odnosno mobilnu aplikaciju banke dobit ćete u trenu. Preuzmite m-zaba aplikaciju putem Google Play storea (za uređaje Android) ili App Storea (za uređaje iPhone). Aktivirajte aplikaciju unosom identifikacijskog i aktivacijskog ključa, nakon čega ćete sami odrediti PIN za daljnje korištenje m-bankarstvom i m-tokenom. U procesu aktivacije pomoći će vam ovaj video.


Nakon što ste mobilnu aplikaciju banke instalirali na vaš mobitel, sve što trebate napraviti je odabrati opcija Štednja i ulaganja, te slijediti korake > Istraži i započni štednju > Upišite naziv vaše štednje, pr.putovanje, motor ili kuća na moru i nastavite dalje. Uplatite odmah željeni iznos (prebacite ga sa vašeg tekućeg računa), a zatim odaberite koliko dugo ćete štedjeti i koliko ćete uplaćivati svakoga mjeseca.


Ako ugovorite Otvorenu štednju putem m-zabe, nije potrebno ugovoriti i trajni nalog. Štednja vam pruža mogućnost višekratnih uplata tijekom trajanja oročenja dinamikom koju sami odaberete. Ako se predomislite, uvijek ga možete naknadno ugovoriti.Istodobno možete ugovoriti više štednja, a detalje po svakoj štednji možete pratiti putem svoje m-zabe. Najbolje od svega je što u bilo kojem trenutku putem svoje m-zabe možete promijeniti naziv, kategoriju i ciljani iznos štednje. To napravite odabirom ikone za promjenu koja se nalazi u gornjem desnom kutu štednje koju želite promijeniti.

I na kraju, ako se predomislite tijekom primjerice 12 mjeseci ugovorene štednje i želite odmah svoj novac natrag na tekući račun, m-zaba štednju možete zatvoriti u bilo kojem trenutku - online, u ponoć, u 3h ujutro, vikendom...bilo kada. Samo otkažete štednju i vaš je novac spreman, a već idućeg radnog dana možete ponovno ugovoriti novu štednju i nastaviti štedjeti za nešto drugo.


Iskoristite benefite moderne usluge dostupne na klik, jer pomoću ovakvih aplikacija svijet doista postaje puno jednostavnije mjesto za život. Sve dodatne informacije potražite na >>> m-zaba-stednja


Comments


bottom of page