top of page

TATJANA JURIĆ: KAD TI KAŽU DA SI TEŠKA...

Iskreni poziv ženama

TV i radijska voditeljica Tatjana Jurić nedavno je proslavila svoj 39.rođendan, kada je objavila - Za ravno 11, akoBogda, imat ću 50! Slaviti, ljudi! Svaki novi dan slaviti treba. I kad nam je dobro, al’ i kad nam je “ružno”.


Lijepa Tatjana redovito vježba, zbog čega je uvijek u top formi, a prirodnu ljepotu naglasi tek novom frizurom i crvenim ružem. Uz objave u kojima pokaže koje vježbe prakticira i kako se zabavlja na poslu, Tatjana voli podijeliti i motivirajuće poruke ženama. Njezin post prenosimo u cijelosti...


- I kad staneš, u životu, jedna od važnijih stvari, vrijeme će ti pokazati, bit će - odvažnost. Odvažnost u svemu što radiš. Odvažnost da budeš odana prema svima koje susrećeš, i još važnije, odana sama prema sebi. Zagospodari svime što te dotiče. Izgovori na glas sve što ti se događa. Preuzmi odgovornost. I kad ti govore da si nedovoljno podložna, kad ti napominju da žene nisu ovdje da vode, kad ti objašnjavaju da muškraci prirodno idu na jednu, a ti trebaš na drugu stranu, kad ti kažu da si teška i da uvijek imaš pitanje previše, ti digni glavu visoko gore i kaži - jesam. Tebi jesam. Znaj, nisi ti onakva kakvom te drugi iz svojih stereotipa vide, ti si onakva kakva jesi i kao takva smiješ biti. Smiješ biti teška, smiješ biti ranjiva, smiješ biti zaigrana, nesigurna, presigurna, jednostavno - smiješ biti takva kakva jesi. To je tvoja vrijednost i neka te nitko nikada ne pokuša uvjeriti u suprotno. Upravo takva kakva jesi, vrijedna si. Drage moje žene, da nikad ne zaboravimo, ono što nam neki kao mane podvaliti žele, ma da je i tako, naše je. Jer, neki će zaboraviti - i žene imaju pravo na mane. Kroz mane rasteš, kroz mane sazrijevaš, kroz mane dolaziš do svojih vrlina. A to je proces koje nikada ne prestaje i to je putovanje na koje samo odvažni kreću. Živjele žene sa svim svojim manama i vrlinama. Kao takve, odvažne budimo!



- Bravo Tajči, potpisujem x - dodala je Anita Dujić, a brojne druge žene post su lajkale i komentirale sa - Wow predivno! Hvala ti!


bottom of page