top of page

TATJANA JURIĆ VRAĆA SE NA MALE EKRANE

Fanovi jedva dočekali

Po mnogima jedna od najljepših hrvatskih voditeljica, 38-godišnja Tatjana Jurić, ponovno se vraća na male ekrane i to na Novu TV. Pred 15 godina, Tatjana je svoju karijeru počela upravo na toj televiziji, a sada će izvještavaju upućeni, voditi novu lifestyle emisiju.

- 2021. Vrijeme za povratak na televiziju! Nova TV uskoro - izjavila je kratko Tatjana i tako ostavila fanove u slatkom iščekivanju. Svoje odobravanje i čestitke odmah su joj uputile kolegice Ida Prester, Mirna Maras, Tonka Mandić i Jelena Lešić, dok su brojni fanovi komentirali - Divno. Znamo ko ce biti najljepše televizijsko lice ove godine. Hvala Bogu... Imate lijepo lice, glas i manire voditeljice, šteta to skrivati iza kamera. Bilo je i vrijeme. Juuurić!!! Pa bravo, pa tooo. Sretno. Ali se nadam da ćemo te dalje slušati i na Narodnom. Konačno, najdraže televizijsko lice! Definitivno najljepša i najdraža voditeljica, jedva čekamo povratak.

Na privatnom planu, Tatjana je nakon drugog pokušaja ipak prekinula zaruke sa Zubakom te danas živi sa cimericom Mijom Kovačić. Njih dvije vole provoditi vrijeme zajedno i zabavljati se baš kao što su to činile dok se još imalo gdje otići i popiti sok, a sada će zajedno uživati raditi na televiziji.

bottom of page