top of page

TATJANI JURIĆ HRČE NA UHO

Radijska voditeljica požalila se u eteru

Tatjana Jurić, voditeljica Narodnog radija požalila se slušateljima u eteru, kako joj njezin pas Mala Jack hrče 'na uho' - Ako čujete da netko hrče, to nisam ja! To je moja Jack. Zahvaljujem i svim poslodavcima koji dopuštaju dovođenje kućnih ljubimaca na posao. To puno znači, otkrila je poznata Tajči.

Inače, svoja dva psa Tatjana cijeni kao članove obitelji - Nisu oni ravnopravni članovi obitelji. Oni su - povlašteni! Imate tri puta pogađat tko je šefica na ovoj slici. Hint: najmanja je i najglasnije hrče - izjavila je voditeljica nedavno i pokazala nam Jackicu.


Na ljubavnom planu, Tatjana je pronašla mirnu luku sa Ivanom Zubakom, s kojim je nekad davno također bila u vezi, a njezin 38. rođendan proslavili su u veljači u Veneciji. O svadbenim zvonima još nisu progovorili.

- Nadam se samo da si sretna. Jer to zaslužuješ. Totalno ispravan lik, sa ispravnim stavovima o životu....Način na koji se odnosiš prema životu, sve prihvaćaš sa osmijehom, opušteno i strpljivo. I evo, izgleda da si sebi dopustila sreću. Želim ti zaista radostan i nasmijan nastavak - poručila je Tatjani jedna pratiteljica.

tatjana jurić najnovije vijesti, tatjana jurić trudna, tatjana jurić i ivan zubak, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page