top of page

TATJANA JURIĆ OTKRILA TKO JOJ JE CIMERICA

Druga poznata TV voditeljica

Nekad TV voditeljica, a danas voditeljica Narodnog radija, 38-godišnja Tatjana Jurić uživa u društvu brojnih prijateljica. Iako je početkom ove godine objavila fotografiju sa Ivanom Zubakom, s kojim je navodno obnovila ljubav, nije poznato jesu li njih dvoje još uvijek u vezi. Kako god bilo po pitanju ljubav, Tatjana se dobro zabavlja na svom radnom mjestu, a također i u suživotu sa drugom poznatom TV voditeljicom

Dok su zajedno sjedile tijekom izlaska u grad, Tatjana i Mia Kovačić (38) 'podijelile' su toplu dekicu. Jedna ih je pratiteljica odmah pitala što je s razmakom od 2 metra? i dobila Tatjanin odgovor - Pa živimo skupa!


Kolegice i cimerice dobile su pregršt komplimenata na svoj izgled - Koja lipota. Dvije ljepotice. Predivne. Ne znaš koja je lipša od druge. Zgodne dame, dok je nepoznati gospodin dodao - Prelijepe a nigdje pravog frajera, šteta.

No, bez obzira na 'prave' frajere, cure čini se razvaljuju i karijerom i uživanjem. Na prošlogodišnju reviju Envyroom-a stigle su u večernjim toaletama i za svoj izgled pokupile stotine komplimenata.

Comments


bottom of page