top of page

SVI ŽELE TAMO GDJE JE NATALI DIZDAR

Pjevačica je jako uzbuđena

Nakon dugotrajne pauze, pjevačica Natali Dizdar konačno nastupa uživo. U subotu 24. travnja dolazi u zagrebačku Laubu, a zbog velikog interesa zakazala je i drugi glazbeni koncert dan iza. - Još malo do Laube !!! Koncert 24.4. smo rasprodali, a zbog vašeg velikog interesa puštene su ulaznice za još jedan datum. Drugi koncert je 25.4. u dvorištu Laube, karte su na Entrio i nema ih još puno! Hvala svima i vidimo se uskoro...jedva čekam, jako sam uzbuđena. Čeka nas koncertna vibra, jer svirati se mora - poručila je presretna Natali.


Natali i njezin bend izvesti će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti brojna iznenađenja. Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl "Kad mislim na to", ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI. Omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom ne može dočekati da stane pred svoje obožavatelje i priušti im glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti. Koncert će se održati u dvorištu Laube, a sva su mjesta sjedeća. Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja se očekuje isto. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Kada je krajem prošle godine posjetila Englesku i pozirala uz rub engleskog kanala, Natali je poručila - Mira mi daj...zbogom 2020. Čini se da će joj se želja itekako ostvariti, jer 2021. već joj je počela odlično, puna događanja i novih pjesama.

bottom of page