top of page

NATALI DIZDAR PRISTIŽU TROSTRUKE ČESTITKE

Iznenadila objavom

Domaća pjevačica Natali Dizdar (36) objavila je kako ima trostruki razlog za slavlje - Kažu da je sve u životu ciklus, a ovih dana se slavilo čak dva. Nakon 5 godina edukacije i napornog rada i truda postala sam Geštalt psihoterapeut! Hvala svima na čestitkama za ročkas, mašem vam sa diplomom u ruci uz Slobodnu koja još uvijek žari i pali top listama!

Čestitkama su se odmah pridružili njeni brojni fanovi i kolege - Bravoooo Natali, trebat ce naći mjesta za tu diplomu. Vješta i šarmantna. Ljepotica si ti... Bravo Natali! Uvijek si bila posebna. Svaka čast, ne samo lijepa i muzikalna, već i produhovljena i intelektualno uspješna! U prirodi vlada jedan jedini princip, privlačno odbojne sile, a u društvenim odnosima vlastita odgovornost za uspjeh-žrtva. I diploma i pjesma tvoj su vlastiti uspjeh, tvoja žrtva. Čestitam. Čestitke....doduše nisam do kraja upućen u to područje... enivej čestitke. Čestitke! Trostruke!

Ovoga ljeta, Natali je vrijedno radila ali i puno uživala. Tako je posjetila Francusku i trčala pustinjom Dune of Pilat, a zatim je jedrila Jadranom i odmarala na Hvaru. - Obavezno se prijaviti na ono natjecanje u kojem trče za sirom downhill U ovoj utrci, na ovom terenu zna se pobjednik. Brzina i elegancija za to su garancija - poručili su pjevačici pratitelji, nakon što su vidjeli snimku kako trči nizbrdo i traži naočale.


Nedavno je Natali objavila novi singl BETI-Vili, koji možete poslušati i preuzeti na >>> Natali Dizdar sing

bottom of page