1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ZAŠTO TO RADIŠ? FANOVI NAPALI PJEVAČICU

Kritike ne prestaju stizati

Po pjevačica Lady Gaga prepoznatljiva je po osebujnom stilu oblačenja i čestim promjenama svog izgleda. Iako se promjene jako sviđaju njezinim fanovima 'monsterima', kako ih ona od milja zove, ovoga puta ih nije oduševila već razočarala

Nakon što je kosu obojala u nijanse kričavo plave, a obrve potamnila, uslijedili su brojni komentari negodovanja - Nije mi jasno zašto ovo radiš?! Prirodne nijanse ti mnogo bolje stoje. Stvarno više nema potrebe za eksperimentiranjem - napisali su Gagi pratitelji.


Ipak, pjevačica zna kako privući pažnju, stoga često oboji kosu i u ružičasto, a posebice kada snima nove spotove

Kada je riječ o njenom privatnom životu, čini se kako glasine da je trudna ipak nisu istinite, a vrijeme je pokazalo i da nije započela vezu sa glumcem Bradleyjem Cooperom, koji je navodno zbog filmske afere sa Gagom ostavio manekenku Irinu Shayk. Gaga je u intervju nakon filma Zvijezda je rođena izjavila - Bradley i ja nemamo aferu u stvarnom životu i sve je to bila gluma. Sve što ste trebali pomisliti da se dešava između nas, htjeli smo da pomislite. Zbog toga je film i postao veliki hit.

Gaga je danas u sretnoj vezi Michaelom Polanskyim, koji radi u tehnološkoj kompaniji i nema veze sa glumom i pjevanjem. Različitosti se kod njih itekako privlače.