top of page

LJULJAČKA NATALI DIZDAR KOJU SVI ŽELE

Bome uživanje na najjače

Nakon što je izbacila novi singl Slobodna, 35-godišnja pjevačica Natali Dizdar uputila se na odmor u Francusku gdje uživa u izležavanju na ogromnoj vrtnoj ljuljački uz bazen, koju bi mnogi poželjeli imati u svom vrtu

- Prelijepa si. Diva. Lipa, nadarena, istinski pozitivna...di ćeš više u ovaj kišni i sparni zagrebački dan! Ti si mačka. Natali, ja sam uvijek bio zaljubljen u tebe, i pratim te dugi niz godina. Bok! Hrvatica najljepšeg glasa. Pozdrav iz Berlina. I Nijemci te vole. Uživaš...samo tako dalje. Predivno, mladenački ležerno i šarmantno. Bolje da si teta Terezu malo vise slušala pa je zamijenila. Noge su fenomenalne. Predivna - poručili su joj brojni fanovi.


A da je na odmoru i aktivna, Natali je pokazala trkom niz pješčanu dinu, smještenu uz francusku obalu...

Dune du Pilat je inače najduža pješčana dina u Europi. Locirana je u La Teste-de-Buch u Arcachon Bay području, 60 kilometara od Bordeauxa. U privatnom životu, Natali je u sretnoj vezi sa Francuzem Williamom, o kojem ne priča puno, osim da s njime uživa na putovanjima. Nedavno je otkrila da ga je šišala, dok su zajedno bili kod kuće.

natali dizdar slobodna, natali dizdar dečko, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page