top of page

STILIST OTKRIO KOJE FOTOGRAFIJE POPULARNE DIVE JE ON OSOBNO SNIMIO

Blizu Hrvatske

Čini se da sve što JLo uzme u svoje ruke, doživi vrtoglavi uspjeh. Tako je slavna glumica i pjevačica nedavno predstavila najnoviji film, komediju o paru koji doživi teroristički napad tijekom vjenčanja, a mediji ne prestaju hvaliti njen izgled. - Rado bih da dive poput JLo, Shakire, Celine Dion i Nicole Kidman ne izgledaju toliko 'savršeno' sa svojih 50+ godina i da se ponekad i na njihovim fotografijama vide steznici i malo škembice - zavapila je jedna američka TV voditeljica


No, čini se da će trend perfektnog tijela i u starijoj dobi postati sve veći i snažniji. - Moje omiljene fotografije koje sam ikada snimio - poručio je stilist Rob Zagardi i pokazao kako je Jennifer izgledala tijekom snimanja za dvojac Dolce&Gabbana u Veneciji.

- Izgleda kao naslovnica Voguea! Wow, koji savršeni struk i tijelo. Ovo izgleda kao slika ili Maxfield Parrish fantazija. Svijet bi bio dosadan bez JLo. Velika inspiracija arhitekture Venecije i odražava se na haljini... fenomenalan print!!! Najljepše fotografije koje sam ikada vidjela - samo su neki od tisuće komentara.

bottom of page