top of page

ZAVIRITE U NOVU VILU JLO I BENA AFFLECKA

Navodno su je već uredili zajedno

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck navodno su pronašli vilu u kojoj će zajedno živjeti. Vila, piše DailystockHub, vrijedi čak 50 milijuna dolara, a sudeći po dostupnim fotografijama isplatila se svakog dolara. Od bazena, 'zlatne' kade, pomno uređenog boravka i kuhinje, do raskošne spavaće sobe, lounga za sjedenje i uživanje pored trave...sve je savršeno za zlatni hollywoodski par

Brojnim fanova najviše su u 'oči upali' detalji poput lustera, vaza prepunih cvijeća, zastora, mramornog kamina, kao i fontane i drveća na ulazu u kuću.

- Jedva čekam njihovo vjenčanje. Jenny bi kuću samo trebala rentati jer čim je kupi moguć je prekid. Novac ne stvara sreću. Uživajte. Čestitam, ovo je predivan dom i baš mi ide uz njih! - samo su neki od komentara. I dok je Jenn na jednom kraju svijeta i snima novi film, Ben je na drugom, no to ih ne sprječava da dogovore sastanke i provedu kvalitetno vrijeme zajedno, a također i sa troje djece koje Ben ima sa glumicom Jennifer Garner te blizancima koje Lopez ima sa Marcom Anthonyjem.

Comments


bottom of page