top of page

JLO NEDAJU MIRA, A ZA BENA SE PITAJU IZGLEDA LI SRETNO

Mole se da ovo dvoje uspije izdržati i nadmašiti svu pažnju

Novo vjenčani bračni par Jennifer Lopez i Ben Affleck nedavno je uživao u Parisu na medenom mjesecu, gdje su im se pridružila i djeca iz prijašnjih brakova. Paparazzi im nedaju mira i doslovce ih prate na svokom koraku, a mnogi fanovi primjećuju kako im je nešto 'čudno' vezano za Bena...

- Ben nikad ne izgleda sretno. Pa ne izgledaju kao sretni mladenci. Pogledaj im lica. Zašto uvijek izgleda kao da je pijan ili super ljut/iznerviran... Ne razumijem što je tako "privlačno" na njemu. Ben uvijek izgleda tako dosadno (ili ljutito) na svakoj slici! Sva ova medijska pažnja...molim vas dajte im j...priliku da odahnu...Kako nose traperice i duge rukave?? Trenutno je jako vruće u Parizu! Izgleda pod stresom. Možda sljedeći put unajmiti otok... Bože, tako se ne živi. Čitajući njezinu energiju - svjetlo joj se ugasilo. Molim se da ovo dvoje uspije izdržati i nadmašiti svu pažnju, ali pogled na njihova lica vraća me u prošlost od 20 godina. Kladit ću se, ona traži pažnju, njen najveći strah je da ne bude relevantna (priznala je to mnogo puta) a njega nije briga, radi nekoliko filmova godišnje (bilo da glumi, režira ili piše itd.) i sretan je. On mrzi svu ovu pažnju - direktni su i prilično oštri fanovi.

No, sudeći prema posljednjim vijestima iz JLo tima, pjevačica najavljuje launch novih proizvoda, projekata, filmova i pjesmi, ne misli stati sa poslom te je jako sretna. Jedna od njezinih javnih poruka, glasila je ovako - Sreća je imati dugu kupku sa puno mjehurića, makar trebao usput i telefonirati! A čini se da Jenn ovaj put zna točno što želi.

bottom of page