top of page

DOBILI SMO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA VJENČANJA JLO I BENA AFFLECKA

Pristup posebnom sadržaju slavne pjevačice

Slanjem upita na službenu web stranicu američke pjevačice i glumice Jennifer Lopez uspjeli smo dobiti ekskluzivne fotografije sa vjenčanja desetljeća, kako ga nazivaju brojni mediji. Nakon što su bili zajedno, zaručili se i prekinuli, a zatim dobili djecu sa drugim partnerima, Jenn i Ben Affleck uspjeli su se ponovno naći, zaljubiti i obnoviti svoje zavjete sa jednom malom razlikom - ovoga puta doista su se vjenčali.


- Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadesetogodišnji pacijent. Točno ono što smo htjeli. Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do svjetske prijestolnice vjenčanja. Iza nas su se dva muškarca držala za ruke i držala jedan drugoga. Ispred nas, mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea na drugi rođendan svoje kćeri—svi mi želimo isto—da nas svijet prepozna kao partnere i da svijetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka. Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta do kasno, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekoć koristio sam kralj (ali ako smo htjeli da se pojavi i sam Elvis, to je dodatno koštalo i čovjek je već bio u krevetu haha) - započela je opis svog vjenčanja popularna JLo

ekskluzivne foto: official website JLo


- Tako smo s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Imali su čak i Bluetooth za (kratki) marš niz prolaz. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili...Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je važna u braku su jedno drugo i obećanje koje dajemo da ćemo voljeti, brinuti, razumjeti, biti strpljivi, puni ljubavi i dobri jedno prema drugom. Imali smo to. I još mnogo toga. Najbolja noć u našim životima. Hvala kapelici Little White Wedding što su mi dopustili da koristim sobu za odmor da se presvučem dok se Ben presvlačio u muškom WC-u....

- Bili su u pravu kada su rekli, "sve što trebate je ljubav". Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu prekrasnu obitelj od petero nevjerojatne djece i život kakvom nikada nismo imali više razloga veseliti se. Ostani dovoljno dugo i možda ćeš pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji Las Vegasom u dvanaest i trideset ujutro kroz tunel ljubavi, sa svojom djecom i onom s kojom ćeš provesti čitav život. Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar - i vrijedna je čekanja.


Sa ljubavlju,

Gospođa Jennifer Lynn Affleck

Jennifer je tako otkrila i da se više neće prezivati Lopez već Affleck, a sljedeće jutro podijelila je i fotografiju iz kreveta, nasmiješena i sa pjesmom u pozadini - pozdrav od udane žene!



bottom of page