1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

UPOZNAJTE APPLE WATCH NIKE

Savršen partner za trčanje

Vrijeme je za trčanje. Apple Watch Nike s aplikacijom Nike Run Club savršen je partner za trčanje, poručuju iz Apple i dodaju - Zahvaljujući modularnim komplikacijama, ekskluzivna lica sata Nike sada su još prilagodljivija. Tako da se možete svima pohvaliti svojim postignućima. A uz Nike Twilight Mode, za trčanje nikad nije kasno.


Uz najnoviju kolekciju Apple sata Nike s novim, modularnim komplikacijama, samo jedan pogled pruža pregršt informacija — od tempa i kadence do kontinuiteta i utrka. Zahvaljujući poboljšanom, uvijek aktivnom zaslonu Retina na Apple Watchu Series 6, sve to možete vidjeti bez da podignete ruku.

Redizajnirana aplikacija Nike Run Club još bolje prati trčanje i pravi je partner od starta do cilja. Idealna je za sve koji vole trčati noću. Nakon uključenja Nike Twilight Modea, zaslon se ispunjava bojom da te se lakše vidi pri slabom svjetlu. Zaslon Apple Watcha serije 6 još više upada u oči. Njegov Always-On zaslon Retina 2,5 puta je svjetliji na otvorenom i kada je ruka spuštena. Satu se može dodati i Nike Sport Loop narukvica, pletenu od posebnih refleksivnih niti koje svjetlucaju na svjetlu.


- Ovo je fantastično! Zaslužuje da se sharea. Možete slušati i muziku na njima. Jako su lijepi. Sviđa mi se - komentari su brojnih ljubitelja gadgeta.


Koji Apple Watch Nike najbolje odgovara vama? >>> Usporedite sve modele Apple Watcha