top of page

SMART AUTOMOBILI ODSAD U POTPUNOSTI ELEKTRIČNI

Idealni za gradsku vožnju

Odsad u potpunosti električni, za bolji život u gradu. Odsad – električno bez kompromisa, poručuju iz smart Hrvatska.


smart EQ forfour inteligentno se puni i poziva mnoge, a ima progresivan dizajn. Nova prednja svjetla u LED tehnologiji u sklopu dodatne opreme nisu samo značajka dizajna, nego imaju i veliku daljinu osvjetljavanja. Izvana je kompaktan, a iznutra prostran. Njegova pametna rješenja u interijeru stvaraju još više prostora za prijatelje i prtljagu.

Elegantan dizajn i vrhunski materijali omogućit će vam optimalnu vožnju u četvero, zato krenite sportski u električno doba. Sve to u limitiranom posebnom modelu smart EQ forfour edition one. Odaberite svoju boju i krenite na probnu vožnju. Pronađite prodavatelja smarta u svojoj blizini.


Za sve ceste u gradu.

Sa smartom možeš dosegnuti sve u gradu i okolici: doseg i do 153 km više je nego dovoljan. Gotovo nečujan elektromotor pruža nesmetan užitak u vožnji, te oduševljava snažnim, glatkim ubrzanjem od prvog metra. Zahvaljujući certifikatu za bateriju, performanse smart baterije osigurane su više od 8 godina ili 100.000 km. Ovaj smart u sebi ima ugrađen i sustav aktivne pomoći pri kočenju, zbog čega upozorava vozača kada se previše približi drugima. Još jedna posebnost svakako je i sustav pomoći pri bočnom vjetru, za sigurnost na putu – i za olujnog vremena. Sve informacije potraži na smart.com/hr/eq-forfour


bottom of page