1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

LG I NET-A-PORTER LANSIRALI KOLEKCIJU ODRŽIVE ODJEĆE

Žene je nose sve više

LG Electronics (LG) udružio se s vodećim online luksuznim modnim trgovcem NET-A-PORTER kako bi ponudili ograničenu kolekciju atraktivne i ekološki proizvedene odjeće, izrađene od visokokvalitetnih prirodnih materijala napravljenih da traju godinama. Predstavljene od strane LG-a i dostupne isključivo na web stranici NET-A-PORTER, kolekcije sudio platforme NET SUSTAIN osmišljene kako bi se pomoglo korisnicima da žive održivije i smanje globalni problem tekstilnog otpada, koji države stoji čak 400 milijardi dolara godišnje

Inicijativa je dio LG-eve kampanje #CareForWhatYouWear, odnosno dugotrajne posvećenosti LG-eve divizije za kućanske uređaje i potrošačku elektroniku da smanji svoj globalni ugljični otisak. LG-eva multinacionalna kampanja poziva korisnike da pomognu u smanjenju tekstilnog otpada tako što mogu smanjiti oštećenja tkanina pravilnim pranjem. Također, kampanja za cilj ima istaknuti ekološke prednosti kupnje trajne, ekološki prihvatljive odjeće, prenamjene odjeće, ali i darivanja odjeće koju ne nosimo onima kojima je potrebna.

LG i NET-A-PORTER udružili su se s tri branda koja su posvećena održivom razvoju u modnoj industriji: Mara Hoffman, Le Kasha i Bondi Born, kako bi stvarali modu koristeći isključivo dugotrajne materijale koji se peru u perilici rublja i mogu se održavati bez kemijskog čišćenja.

- Kao svjetski lider u rješenjima za njegu odjeće, osjećamo odgovornost po pitanju održivosti okoliša - rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics i dodao - S inovativnim proizvodima i inicijativama LG želi osigurati da život bude dobar sada, ali i dugo u budućnosti.