top of page

POZNATI RODITELJI UŽIVALI U PREDSTAVLJANJU NAJNAJ.EU NOVOSTI

Svijet kvalitetne i sigurne dječje opreme

Zagreb je postao središte predstavljanja novosti u svijetu dječje opreme. Poznati hrvatski distributer dječje opreme NajNaj.eu pred poznatim roditeljima pokazao je novitete koji će olakšati i unaprijediti svako roditeljstvo. U Amadria Park Hotel Capitalu u ugodnom druženju tako su uživali brojni influenceri i javne osobe – Korana Gvozdić, Vanda Winter, Mirna Medaković, Fabijan Pavao Medvešek, Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić.


Neki od roditelja poveli su u društvo i svoje mališane i time uljepšali druženje. Među novitetima u NajNaj.eu obitelji ističe se i Baobaby, hrvatski brend ručno rađenih dječjih cipelica, poznatijih kao “pelice”.

Lässig, njemački brand ekološki osvještenih dizajnerskih proizvoda za mame, bebe i malo stariju djecu, predstavio je praktične proizvode poput organizatora za kolica, dječjih ruksaka, setova posuđa i brojnih drugih izrađeni su od organskih materijala.


Australski brend b.box broj 1 je među imenima koji stvaraju proizvode za hranjenje za djecu, a sad je konačno dostupan i na hrvatskom tržištu sa inovativnim bocama i kutijama za užinu. Premijerno je prikazan i novi model Ergobaby kolica – Ergobaby Metro+ Deluxe. Tako su popularna Metro+ kompaktna kolica dobila još luksuzniju verziju koju uz već dobro poznato lagano sklapanje jednom rukom krase i novi kožni detalji, nove boje krovića, držač za bočicu i još veća košara za sve stvari koje su potrebne.

Druženje se nastavilo prezentacijom još jedne velike novosti - rotacijskom autosjedalicom BeSafe iZi Turn M i-Size koja podiže sigurnost i udobnost na novu razinu. Turn M je autosjedalica koja ima rotaciju od 360° i inovativni digitalni sigurnosni sustav koji alarmira roditelje ako se dijete samo otkopča tijekom vožnje i ako dijete slučajno ostane zaboravljeno u autu. Tako se BeSafe još jednom pokazao kao inovator u svijetu autosjedalica.

Za kraj su predstavljene nove boje najnovijeg iCandy modela kolica Core. Inovativna kolica dolaze s dva seta kotača koji se mogu mijenjati ovisno o okruženju u kojem roditelji planiraju šetnju pa su tako idealna za vožnju na urbanim i ruralnim terenima.


bottom of page