top of page

MINIPOLIS DJEČJI GRAD ODUŠEVIO JE SVE NAŠE MALE GOSTE

40 tematskih kućica na 2000 kvadrata najveća je istraživačka avantura

piše: Martina Kocijan Gulan


Prvi dječji grad s više od 40 tematskih kućica na čak 2000 kvadrata, pravo je oduševljenje za klince i njihove roditelje, i doista je doživljaj koji se pamti. Na rođendanu koji smo organizirali u Minipolisu došlo je 20 djece i njihovih roditelja, iako statistički čak pola pozvanih otkazuje svoj dolazak na ovakve i slične evente.


Kako smo uspjeli privući ih više? Pametno osmišljenim pozivnicama, personaliziranim pozivima putem SMS-ova i Whatsapp poruka, susretljivošću i davanjem pravih informacija na vrijeme (npr., što će jesti djeca alergičari) te dočekivanjem i otpraćanjem svih naših gostiju. Kada radite praktično, top organizirano, prijateljski i 100% pristupačno, svi to prepoznaju i uvijek dobijete više no što očekujete.

A što smo sve doživjeli u MiniPolisu? Kućicu pjevačke zvijezde Maje Šuput na ulazu, koja je bila i više no oduševljena mojom pojavom (smijeh) te čak 39 drugih kućica u kojima su djeca otkrila što rade liječnici, medicinske sestre, veterinari, stomatolozi, blagajnice, piloti, vozači tramvaja, policija, vatrogasci, novinari, znanstvenici, automehaničari, cvjećari, sportaši, poštanski djelatnici, bankari, pekari, kuhari i TV voditelji.

U posebnoj prostoriji-rođendaonici Životinjsko carstvo djeca uživala u torti, pjevanju rođendanske pjesme i druženju, a posjetio ih je i medo Lino, sa kojim su se fotografirali. - Ne želim danas ići kući! - slušali smo tijekom 2,5 sata igranja, a gotovo da nije bilo djeteta koje nije poželjelo ostati još ili se uskoro vratiti. - Moja kćer nije cijelu noć spavala od uzbuđenja - rekla nam je jedna mama, dok su drugi roditelji potvrdili da je uzbuđenje i adrenalin njihovih mališana bio jednako velik.

MiniPolis je interaktivni grad za djecu, koji je i najveća istraživačka avantura djetinjstva u kojoj mališani otkrivaju što bi mogli postati kad odrastu. Koncept MiniPolisa je rezultat intenzivne suradnje s dječjim psiholozima i odgajateljima, a grad je u svojoj izvedbi potpuno siguran i prilagođen dječjem uzrastu. Scenariji i igre kroz koje djeca prolaze u MiniPolisu su dio ekspertno osmišljenog edukativnog programa kojeg je, kao izvanučioničku aktivnost usklađenu s ciljevima Nacionalnog kurikuluma, verificiralo i Ministarstvo znanosti Republike Hrvatske. MiniPolis sve više postaje idealana destinacija za rođendane, proslave, obiteljsko druženje, školski izlet ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja vašem djetetu. Proučite na >> minipolis.hr

bottom of page