top of page

PRONAŠLI SMO SAVRŠENI DJEČJI TEPIH U BAUHAUSU

S uzorkom grada i ceste, koji će zabaviti svakog mališana

piše: Martina Kocijan Gulan


U određenoj dobi, svaki će dječak ili djevojčica poželjeti mekani, udobni i zabavni tepih u svojoj sobi. Naravno, roditelji su ti koji će na kraju pretražiti internet i zatim otići u fizičke trgovine vidjeti kvalitetu materijala, rubove, dizajn i lakoću održavanja. Naš dječji tepih pronašli smo u Bauhausu i jako smo zadovoljni zbog toga, evo zašto!

Prije svega, veličinom nam jako odgovara. U širinu ide (zbog veličine bale) do 200cm, a u dužinu smo ga mjerili do čak 280 cm. Obrubi su nam bili važni zbog dugotrajnosti te da se tepih ne 'rascufa' nakon kraćeg vremena, što smo u Bauhausu i dobili. Čovjek u trgovini nam je izmjerio željenu dužinu, dao ponudu na oko 550kuna i za par dana, tepih je bio porubljen.


Bilo nam je također važno da se čvrsto prianja uz pod i da ne klizi, jer djeca stalno po njemu trče, te da se lako usisava i održava. Najzanimljiviji dio ovog tepiha svakako su intenzivne boje i uzorci grada, cirkusa, dvorca i brojnih cesta, po kojima naš dječak satima slaže autiće, kamione, male figurice, lego kockice i stotine drugih igračaka. Jedina 'mana' koju smo našli ovom tepihu da je toliko razigran, da često ne vidimo figuricu koja nam je ostala pri igri na podu pa na nju stanemo, a to nas opet toliko nasmije da instant zaboravimo i planiramo ponovno u kupnju na isto mjesto! >> bauhaus.hr/tepih-za-djecu


bottom of page