top of page

DJEČJE POSTELJINE POSTELJINA.HR ODUŠEVLJAVAJU NAJMLAĐE

Stotine motiva i crtanih junaka dostupno u samo par klikova

Vjerujemo da je vaš dom najbitnije mjesto na svijetu, poručuju iz tvrtke i webshopa Posteljina.hr, a mi bismo dodali kako je onim najmlađima najbitnije mjesto na svijetu upravo njihova soba i krevet kojeg krase predivne, super junacima oslikane posteljine.


Superman, Batman, Iron Man, Hulk, Wonder Woman, Space Jam, Dora, Ninja Turtles i Scooby-Doo samo su neki od poznatih animiranih likova koje naši klinci redovito prate. A kada shvate da pored istih tih junaka mogu navečer spavati, veselje skače za 100%.

Tko još nije u teenagerskim danima redovito sakupljao postere i lijepio ih po zidovima soba. A danas naša djeca umjesto postera, svoje idole mogu gledati na proizvodima kao što su jastučnice, plahte i navlake za poplune te tako još više saživjeti sa pričama koje vole.

Posteljina.hr trgovine i webshop tijekom godina rada dobili su pravu vojsku obožavatelja njihovih mekanih proizvoda, a uz dječje posteljine nude vam i ručnike za plažu, prekrivače, deke, kupaonske prostirke, poplune, jastuke, navlake za madrac, stolni i kuhinjski program, staze i tepihe, baby posteljine, kao i prigodne posteljine poput Posteljine Hrvatska i Posteljine Dinamo.

- Predivna posteljina. Jako sam zadovoljna flanel posteljinom. Super trgovine, super akcije! Uvijek rado naručujem kod njih...prekrasna posteljina i za djecu i za roditelje - samo su neki od komentara brojnih zadovoljnih kupaca.

Comments


bottom of page