top of page

POSJETILI SMO FAMILY MALL BOŽIĆNI GRAD

I uživali u Dinolandu, Lunaparku, susretu sa Djedom Božićnjakom i predivnim kućicama za djecu

piše: Martina Kocijan Gulan


Božićni grad Family malla u Zagrebu jedna je od najatraktivnijih adventskih destinacija za djecu i obitelji, a prostire se na čak 15000 m2 u dvorištu tog shopping centra! Već pri samom ulazu, oduševit će vas više od 100.000 postavljenih lampica, svijetlećih atrakcija u oblicima poput jelena, tigrova, pingvina, snjegovića i sl., te puno malih kućica na kojima se mogu zabavljati djeca.

Odmah iza dugačke osvijetljene staze vidjet ćete ulaz u Dinoland, prostor za velike dinosaure. Veliki grabežljivci u pravim veličinama doista su prava atrakcija, a u čeljusti nekih od njih možete gurnuti i glavu, što mi svakako nismo propustili.


Darivanje djeda Božićnjaka posebno je uređen dio Božićnog grada, gdje sjede djedice sa Bakom Mrazom i poklonima. – Jeste bili dobri ove godine? Svako dijete dobit će vrećicu sa poklonima poput krokija, štapića i igračkicama, a pored Djeda Božićnjaka možete napraviti i neke od najposebnijih blagdanskih fotografija, koje ćete sigurno sačuvati za uspomenu.

Zadnji, ali jednako zanimljiv dio Božićnog grada čini lunapark sa 5 atrakcija za veliku i malu djecu, veliko klizalište u Winter gardenu, božićna pozornica koja u određeno vrijeme ima dječji program kojeg vode djedica i 2 vilenjaka uz DJ Santu, trg zabave i zimskih delicija na kojem se možete opustiti, pojesti kobasicu ili fritule, popiti kuhano vino i zaplesati uz božićne hitove. Campyphotobooth corner oduševit će sve koji vole tiskane obiteljske fotografije, jer čim se fotografirate dobivate fotografiju za ponijeti kući.

Ulaznica po osobi je 25 kuna, dok će vas ulaz u Dinoland doći još 20 kuna po osobi. Doživljaj kod djedice sa poklonom je uključen u cijenu ulaznice, a ako želite možete si priuštiti još i photobooth fotografiju po popularnoj cijeni od 20 kuna. Stvarno se isplati doći jer ćete kući otići puni doživljaja koje ćete pamtiti sve do sljedeće godine. Uživajte sve do 8.siječnja, a dodatne informacije kao i info o dječjem dočeku Nove Godine naći ćete na >> familymall.hr/bozicni-grad

bottom of page